Nyárváró klíma akciók

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Nyárváró klíma akciók

Nyárváró akciónk keretein belül rendkívül korszerű, extrákkal felszerelt készülékeket kínálunk kedvező áron. Kihagyhatatlan ajánlatunk idén a méltán népszerű Gree és Fisher klímákat kínálja. Megbízható készülékek, melyekkel tervezhet bátran.

Nyárváró klíma akciók Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Egy forró nyár még a családi házakban élőknek is megannyi álmatlan éjszakát okozhat, de akkor képzeljük csak el, hogy akik panelben élnek, min mehetnek keresztül. Elege van azokból a nyarakból, amikor naponta tucatszor menekült a hűvös zuhany alá? Menjen elébe a forróságnak és tekintse meg nyárváró akciónkat. Jelenlegi akciós kínálatunkban 3 remek készülék közül választhat, melyet most rendkívül kedvező áron kínálunk megvételre.

Hosszú forró nyár

Ki tudja ráadásul, mennyire hosszú és forró lesz az előttünk álló nyár. A világszerte kialakult helyzetek miatt ugyanis nem tudhatjuk, hogy lesz-e elehetőségünk a strandon menedéket keresni a hőség ellen és csobbanni egy jóízűt. Ahogyan azt is csak remélni tudjuk, hogy nem otthonunk falai között kell átvészelnünk az előttünk álló, kifejezetten nagy forróságot ígérő hónapokat. Jelenlegi akciós kínálatunkba olyan készülékeket válogattunk Önöknek, melyek rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Megbízható, energiatakarékos modellek, melyekkel hosszú évekre tervezhet, kezelésük egyszerű, így akár a kezdő klímások is magabiztosan boldogulnak velük. Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat, hiszen rendkívül kedvező áron vásárolhatja meg leendő klímáját! 

Milyen klímát válasszunk?

Valójában a klíma kiválasztása is a folyamat részét képezi, hiszen a helyes készülék választásakor sok szempontot kell figyelembe venni. Óvva intjük kedves ügyfeleinket az olcsó, akciós klímáktól, hiszen megannyi veszélyeket rejthet magában egy ilyen vásárlás. Cégünkre is jellemző, hogy időnként akciókat hirdet, ekkor azonban kizárólag megbízható modelleket vonunk bele az ajánlatainkba. 

Ha biztosan a pénztárcájához szabott megbízható klímát szeretne, akkor egy helyszíni felmérés során feltérképezzük otthona, vagy irodája tulajdonságait és adottságait, majd a kiválasztott készüléket rajtunk keresztül is megvásárolhatja. Ki is ismerhetné jobban a készülékeket? Szolgáltatásunk márkafüggetlen, azonban csak olyan klímát szoktunk javasolni, melyről tudjuk, hogy megbízható készülék. 

Milyen klímát válasszunk?
Klímák teljes körű ellátása Budapesten

Klímák teljes körű ellátása Budapesten

Klímák telepítésén túl vállaljuk légkondicionáló rendszerek teljes körű ellátását Budapest egész területén és közvetlen környezetében. Számíthat ránk klímák és légkondicionáló rendszerek karbantartása, vagy komplett fertőtlenítő tisztítása során, de emellett vállaljuk klímák előcsövezési munkálatait, gáztöltését, szivárgásmentesség vizsgálatát, valamint márkafüggetlen javítási munkálatait.

Extra szolgáltatásaink keretein belül helyszíni felmérésünk ingyenes ügyfeleink részére. Hívjon minket bizalommal. Munkatársaink magasan képzett precíz szakemberek, akik munkájára minden esetben garanciát vállalunk, ezzel is bizonyítva az általunk képviselt minőséget.

Klíma garanciális szereléssel

Klímáját tőlünk is megvásárolhatja. Ebben az esetben is megilleti a gyári garancia, melyet kiegészítünk 1 teljes év szerelési garanciával. A kiválasztott készüléket a szerelés napján kiszállítjuk Önhöz, majd színvonalasan, magas minőségben történő kivitelezéssel felszereljük. 

Ha tőlünk szerzi be klímáját, akkor sem a szállítással, sem a cipekedéssel, de még a tárolással sem lesz gondja, hiszen mindent mi intézünk Ön helyett. A minőség miatt sem kell aggódnia, hiszen kétes megbízhatóságú klímát nem javaslunk soha. 

Klíma garanciális szereléssel

Nyárváró klíma akciók Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Nyárváró klíma akciók - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463