Fujitsu klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Fujitsu klíma

A Fujitsu klímák nem véletlenül ennyire népszerűek, erre a hírnévre rá is szolgáltak rendesen. Nagyon megbízható készülékek, melyeket logikus funkciókkal látnak el, hogy Ön még kényelmesebben kezelhesse e berendezését. A Fujitsu okos választás.

Fujitsu klíma Fujitsu klíma

Fujitsu klíma

A Fujitsu klímák a légkondicionálók egy úttörő családjába tartoznak. Rendkívül felhasználóbarát kialakításukkal, energiatakarékos fejlesztéseikkel rendkívül közkedveltek és népszerűek. Nem véletlenül, mert nagyon megbízható modellek. 

Elegáns kialakításukkal, rendkívül hosszú élettartamukkal rászolgáltak a bizalomra. Cégünk szívesen ajánlja a Fujitsu modelleket, ha Ön megbízható klímát szeretne, akkor mindenképpen a legjobb megoldások közül való. Gazdaságos fűtésre képes verziói a japán minőség jegyében megbízható megoldást kínálnak akár önálló fűtésre is. Fujitsu klímakészülékét tőlünk is beszerezheti, mely esetén a gyári garancia mellett egy teljes év szerelési garanciát biztosítunk. 

Fujitsu klíma telepítése

Cégünk Budapest egész területén magas színvonalú szereléssel biztosítja azt, hogy ha Ön Fujitsu klímát vásárol, akkor az a legjobb minőségben legyen beszerelve otthonába. Az összes kerületben vállaljuk Fujitsu klímák telepítését és ha minket tisztel meg a bizalmával, akkor a szerelési garancia mellé megajándékozzuk Önt egy ingyenes tisztítással is. 

Klímát Magyarországon csak olyan szakember szerelhet be, akinek erre megfelelő szakirányú végzettsége és a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiadott engedélye van. Az alkalmazásunkban álló klímaszerelő szakemberek mind rendelkeznek minden olyan szükséges dokumentációval, mely ahhoz szükséges, hogy ezt a tevékenységet ne csak hivatalosan, de a lehető legmagasabb színvonalon is tudják kivitelezni. 

Fujitsu klíma telepítése
Fujitsu klíma telepítése

Fujitsu klíma karbantartás

Minden klíma esetében igaz az a kijelentés, hogy akkor lesz évekig megbízható, ha rendszeresen és lelkiismeretesen karban van tartva. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a klíma megbízhatóan üzemeljen. A karbantartás hiánya súlyos, esetenként akár javíthatatlan meghibásodásokat is eredményezhet. Higgyék el, hogy olcsóbb a klímát rendszeresen karbantartani, mint egy súlyos hibát szervizelni, vagy a készüléket cserélni. Ha a karbantartás hiánya miatt hibásodik meg a készülék, akkor hiába a hosszú gyári garancia, azt érvénytelenítik. 

Fujitsu garancia

A Fujitsu klímákra magas gyári garanciaidőt ad a gyártó, akár 10 évet is. Ez is jelzi azt, hogy mennyire megbízható készülékekről van szó. Az áruk nem a legolcsóbb kategóriába tartozik, hiszen a japán minőséghez hűen az egyik legmegbízhatóbb márkák egyike. Az árát viszont megéri, mivel nem a nevét, hanem a biztos minőséget fizetjük meg, ha Fujitsu klímát választunk. 

Fujitsu klíma ajándék tisztítással

Klímát vásárolni nem olyan egyszerű, hogy az ember csak úgy besétál egy áruházba és levesz egy klímát a polcról. Hivatalos végfelhasználói tanúsítvány szükséges, de azt is ellenőrzik, kiadás előtt. Mi megkíméljük Önt ettől a procedúrától, mivel szabadon választott klímáját rajtunk keresztül is beszerezheti, melyet be is szerelünk Önnek. Ha minket kér fel a klíma telepítésére, akkor az 1 év jótállás mellé egy ajándék tisztítással is megajándékozzuk. 

Klímatisztítással kedveskedünk minden olyan ügyfelünknek, aki minket tisztel meg a bizalmával, hogy velünk szerelteti be a készüléket. Éljen az ajánlattal Ön is, kérjen időpontot ügyfélszolgálatunkon!

Fujitsu klíma telepítése
Fujitsu klíma telepítése

Extra szolgáltatásaink

Extra szolgáltatásaink azt a célt szolgálják, hogy Ön teljesen biztonságban érezze magát, akár a választást illetőleg is. Ingyenes helyszíni felméréssel járulunk hozzá ehhez, melynek során tanácsokkal látjuk el azzal kapcsolatban, hogy milyen teljesítményű készülék javasolt az Ön otthonába, vagy irodájába. 

Emellett a beszerelés végeztével gondosan elmagyarázzuk, hogy az új klíma hogyan működik, milyen funkciókkal bír és megtanítjuk a kezelését. Ha olyan szakembert keres, aki a lehető legmagasabb színvonalon szereli be Fujitsu klímáját és számos extra szolgáltatással járul hozzá ahhoz, hogy Ön kényelmesen hátradőlhessen, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Fujitsu klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fujitsu klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463