Gree klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Gree klíma

A Gree klímák nem véletlenül lettek a legkeresettebb klímák. Szigorú feltételeknek és szabályoknak kell, hogy megfeleljenek, ezáltal kaphatják csak meg a kitüntető Gree márkajelzést. Ha Gree klímát választ, a biztos minőséget választja.

Gree klíma Gree klíma

Gree klíma

A Gree a világ egyik legnagyobb légkondicionáló gyára, neve pedig szinte fogalom a szakmában. Hogy miért? Mert a Gree klímák nagyon sok pontos minőségi szabványnak kell, hogy megfeleljenek. Ez egy 14 pontos szigorú minőségi szabvány, így biztosak lehetünk abban, hogy a Gree klímák nagyon megbízható készülékek. 

Mindent összevetve a Gree egy piacvezető márka, mely rendkívüli megbízhatóságot ígér. A legtöbb készülék modern funkciókkal szerelt, melyeknek köszönhetően megkönnyítik életünket. Megjelenésük kifinomult, de nincs túlcicomázva. Az évek alatt rengeteg Gree készülékhez hívtak minket, de soha nem javítás céljából. A Gree inverteres klímákat gyárt. 

Inverteres klímák

Az inverteres klímák máshogyan működnek, mint a hagyományos on/off verziós klímák. A hagyományos klímák beindítás során akár ötször akkora energia löketet felhasználva, hirtelen teljesítménnyel igyekeznek elérni az áhított hőmérsékletet. Ezzel ellenben az inverteres klímák teljesen más elven működnek. Egyenleten és kifejezetten alacsony energiaszinten, kiegyensúlyozott kompresszor teljesítménnyel és beépített szabályozókkal mindig éppen annyi energiát vesznek fel, amennyi a szükséges, ezáltal rendkívül gazdaságosan üzemeltethetők. 

Szakmai tapasztalataink alapján ki merjük jelenteni, hogy a Gree klímák esetében nem nagyon szoktak minket javításhoz hívni, inkább csak karbantartáshoz. Így ha a véleményünket kérdezik, akkor bátran szoktuk ajánlani a Gree klímákat, mert biztosak vagyunk benne, hogy remek és kifizetődő választás. 

Gree klímaszerelés Budapesten
Gree klímaszerelés Budapesten

Gree védjegy és garancia

Mivel a Gree klímák kifejezetten megbízhatók, ezt a gyártók is jelzik, méghozzá a gyári garanciával. A Gree klímák egy 14 pontos minőségi teszten kell átmenjenek ahhoz, hogy a Gree márkanevet megkaphassák. Ez egyúttal a minőségi védjegyük is. Ezen felül ha mi szereljük be Gree klímáját, 1 teljes év szerelési garanciát biztosítunk a készülékre. 

Intelligens leolvasztás

A Gree klímák másik jellegzetessége, hogy minden modell képes intelligens leolvasztásra. Ez a funkció téli üzemmódban rendkívül fontos, mivel a külső egységben megtalálható kondenzátor ellenkező esetben könnyen megfagyhatna. Viszont a Gree klíma intelligens olvasztó funkciója automatikusan és rendszeresen elvégzi ezt a műveletet, így nem kell attól félnünk, hogy elfelejtjük. 

Karbantartás, vagy javítás?

Azonban a kötelező karbantartás a Gree klímákat is érinti, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megbízhatóan működjön. Attól, hogy egy klíma profi, saját magát még nem képes karbantartani, bár a mai modern világban ki tudja mit hoz a jövő. Egyelőre azonban a kedves tulajdonosoknak évente két alkalommal érdemes az ajánlott karbantartást elvégeztetni, hogy a klíma ne hagyja őket cserben. 

Amellett, hogy Gree klímáját tőlünk is megvásárolhatja, méghozzá felszereléssel együtt, karban is tartjuk a klímáját. Akkor is hívhat minket, ha bármilyen klímával kapcsolatos teendő merül fel, legyen az szervizelés, tisztítás, áthelyezés. Minden munkánkat garanciával végezzük. 

Gree klímaszerelés Budapesten
Gree klímaszerelés Budapesten

Gree klímaszerelés Budapesten

Budapest egész területén, de esetenként a környező településekre is hívhatóak vagyunk. Vállaljuk klímarendszerek komplett kivitelezését, felszerelését és utólagos ellátását. Nincs olyan klímával kapcsolatos teendő, amit ne bízhatna ránk. Munkatársaink profi szakemberek, akiknek a munkájára minden esetben garanciát vállalunk. 

Éljen szerelési akciónkkal! Ha minket tisztel meg a bizalmával, hogy felszereljük a klímáját, akkor az egy éves beszerelési garancia mellé az első tisztítást ingyenesen végezzük. Emellett színvonalas szolgáltatásokkal és tanácsadással várjuk Önt. 

Gree klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gree klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463