Inverteres klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Inverteres klíma

A hagyományos klímák nagy energiafelhasználással, a villamos hálózatot megterhelve üzemelnek. Ezzel szemben az inverteres klímák folyamatos, ámde nagyon takarékos működéssel a gazdaságos klímázás lehetőségét nyitják meg számunkra.

Inverteres klíma Inverteres klíma

Inverteres klíma

Az inverteres klíma egy új generációs működési elvvel működik. Sokkal gazdaságosabb működést tesz lehetővé, mint elődei. A korszerű technika világában már elengedhetetlen, hogy mindenből igyekezzünk a leggazdaságosabb megoldások mellett letenni a voksunkat. Ez így van a klímák esetében is.

A hagyományos berendezések azon az elven működnek, hogy a beállított hőmérsékletet mielőbb megpróbálják elérni, akár nagy terhelés árán is. Ha hűteni szeretnénk velük, akkor jéghideg levegőt fújnak, közben a klíma kompresszor teljes erőbedobással dolgozik és ez éppígy igaz a fűtő funkcióra is. Azonban ezeknek a készülékeknek kezd az idejük leáldozni. 

Inverteres klímával gazdaságosan

Az inverteres klíma elődeivel szemben sokkal kevesebbet fogyaszt, ezáltal jóval gazdaságosabban működtethető, mint korábbi társai. Működése rendkívül halk és kiegyensúlyozott, kevésbé, sőt, szinte egyáltalán nem terheli a villamos hálózatot sem. 

Működési elvük azon alapszik, hogy a kompresszor szinte folyamatosan megy, viszont ezt rendkívül alacsony energia felhasználással teszi. A hőmérsékletet fokozatosan változtatja és mikor az már közeledik a beállított értékhez, a klíma még alacsonyabb szabályzásra kapcsol. Beépített érzékelői segítségével képes kiszámolni a szükséges teljesítményt és azt a lehető legkisebb erőkifejtéssel éri el. Amennyiben klíma vásárlásán gondolkozik, mindenképp érdemes inverteres klíma mellett döntenie, mert minden tekintetben okos választás.

Inverteres klíma
Klíma telepítés

Klímával fűteni?

Korábban is voltak kísérletek fűtő funkcióval ellátott klímák gyártására, de ezek egyrészt rettentő sokat fogyasztottak, másrészt pedig inkább csak alkalmi kiegészítő fűtésre voltak alkalmasak. Szerencsére a modern fejlesztéseknek köszönhetően már ez változott. 

Akár önálló fűtésre is alkalmasak?

Az inverteres klímák lehetővé teszik számunkra, hogy akár az egész fűtésrendszert kiváltsuk velük, mert rendkívül gazdaságosan képesek akár fűteni is. Klíma egyébként is szükséges minden háztartásba. Érdemes hűtő-fűtő inverteres kivitelt választani belőle, hogy a későbbiekben ne kelljen készüléket cserélni, ha esetleg klímával szeretnénk fűteni.

Allergiásoknak is kitűnő választás

A klímák, főleg az inverteres korszerű berendezések rendkívül finom szűrőrendszerekkel vannak szerelve. Ennek köszönhetően nagyon hatékonyan szűrik ki lakásunkból a szálló port és a különböző polleneket. Az inverteres klíma alacsony kompresszor fordulatszámmal, kiegyensúlyozottan üzemel, azért sokkal kevésbé keveri a port e levegőben, mint nagy teljesítményű, erőlködő elődei. 

Az inverteres klíma új ablakot mutat a modern klímázási világba. Kiegyensúlyozott és rendkívül gazdaságos üzemelésével, pollenszűrő tulajdonságával rendkívül okos választás, ráadásul lakásunk önálló fűtésére is alkalmas. 

Klíma telepítés
Klíma telepítés

Klíma telepítés

Cégünk márkafüggetlenül vállalja klímák és inverteres klímák beszerelését Budapest egész területén. Ezen kívül bármilyen klímával kapcsolatos teendővel fordulhat hozzánk, mivel munkatársaink márkafüggetlenül és garanciálisan helyreállítják, karbantartják klímakészülékét. 

Érdemes már a készülék kiválasztása előtt felvennie velünk a kapcsolatot, mert több tényezőt figyelembe véve lehet a megalapozottabb döntést meghozni a leendő készülék típusát, funkcióit és teljesítményét illetőleg. Ha velünk szerelteti be klímáját, az 1 év szerelési és gyári garancia mellé az első karbantartást ingyenesen biztosítjuk Önnek! 

Inverteres klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Inverteres klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463