Klímaszerelés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klímaszerelés

Klímát csak szakember szerelhet fel, de javítani és karbantartani is csak engedéllyel rendelkezőknek lehetséges, különben a gyári garancia is elveszhet. Cégünk Budapest egész területén vállalja klímák garanciális telepítését és javítását.

Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

Bár sokan nem gondolják, de a klíma telepítésének a menete már akkor megkezdődik, mikor kiválasztjuk a megfelelő készüléket és eldöntjük annak végleges helyét. Ezekhez azonban a lakás alapterületén kívül sok más tényezőt figyelembe kell venni, melyhez érdemes szakember segítségét igénybe venni. 

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket, annak legoptimálisabb helyét, ráadásul még a készüléket is beszerezheti rajtunk keresztül. Egy helyszíni felmérés során megvizsgáljuk az Ön lakását és az igényeit megfelelően kielégítő készüléket fogjuk Önnek ajánlani.

Ki szerelheti be a klímát?

Klímát csak és kizárólag olyan klímaszerelő szakember szerelhet fel, aki rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsájtott hivatalos engedéllyel. Az Önök védelmében született egy rendelet, mely erről rendelkezik. Sajnos a megalkotása előtt sok önjelölt szakember okozott komoly károkat, akiket felelősségre se lehetett vonni később. 

Ezért hozták meg ezt a kormányrendeletet, mely ezen felül azt is kimondja, hogy klímát is csak olyan személy vásárolhat, aki rendelkezik egy hivatalosan érvényesített végfelhasználói tanúsítvánnyal. Ez a tanúsítvány a garancia a gyártó, vagy a forgalmazó felé arra, hogy a berendezést szakember fogja telepíteni, aki erre vonatkozó engedéllyel rendelkezik. Ezáltal garantálható, hogy a készülék helyesen lesz felszerelve és nem fog meghibásodni, vagy az Ön ingatlanában kárt okozni. Természetesen az összes szakember, aki alkalmazásunkban áll rendelkezik ilyen engedélyekkel, ráadásul a készülékét is beszerzik Ön helyett, hogy ezzel is segítsék Önt.

Klímaszerelés Budapesten
Klímaszerelés Budapesten

Klíma beszerelés menete

A klíma beszerelése egy szakértelmet igénylő folyamat, azonban a szakemberek számára egy gyorsan kivitelezhető munka. Legtöbb esetben egy nap alatt elkészülünk a klíma telepítésével, amennyiben a feltételek kedvezőek, ellenkező esetben is rövid határidővel vállaljuk klímarendszerek telepítését. Beszerelés előtt érdemes átgondolni a helyes időzítést, mert a szerelés véséssel járhat. Erre a klíma csövek elvezetése miatt van szükség, hogy esztétikusan tudjuk a klímát felszerelni. Természetesen van lehetőség vésés nélkül, kábelvezetőkkel eltakarni a csöveket, azonban az soha nem lesz olyan diszkrét, mintha a falban elrejtjük őket. 

Klíma előcsövezés

Van lehetőség klíma előcsövezésre, melyet egy esetleges felújítás esetén érdemes megcsináltatni. Ebben az esetben a szépen kifestett falakat nem kell vésni klíma telepítés során, így sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat. Cégünk az előcsövezési munkálatokat is vállalja.

Klímaszerelés Budapesten

Cégünk Budapest egész területén vállalja klímák telepítését. Emellett bármilyen klímával kapcsolatos munkával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkatársaink engedéllyel rendelkező, regisztrált klímaszerelők. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk.  

Amennyiben velünk szerelteti be klímáját, úgy az 1 év beszerelési garancia mellég meglepjük Önt egy ajándék karbantartással is! Hívjon minket még ma, hogy mielőbb legyen klímája!

Klímaszerelés Budapesten
Klímák javítása és karbantartása

Klímák javítása és karbantartása

Klímák telepítésén felül vállaljuk azon karbantartási és javítási munkálatait is. Egy rendszeresen karbantartott klíma sokkal kisebb eséllyel fog elromlani. Mivel kollégáink nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, így minden Magyarországon előforduló típust ismernek, ezért munkálatainkat márkafüggetlenül vállaljuk, minden hazai forgalmazású készülék esetén. 

Karbantartás során kollégáink leellenőrzik a klíma működését, kifertőtlenítik a szűrőket, ellenőrzik a gáz töltöttségi mértékét és kicserélik az erre szoruló alkatrészeket is. Időpont egyeztetés céljából hívja ügyfélszolgálatunkat és ne feledje megemlíteni, milyen készülékről van szó, hogy munkatársaink felkészülten érkezhessenek Önhöz! 

A klímavásárlásról

Pár évvel ezelőtt az ember besétált egy műszakicikk áruházba és vásárolt egy klímát, majd azt egy akármilyen, magát klímaszerelőnek valló emberrel beszereltette az otthonába. Napjainkban ez már nem így működik, már a klíma vásárlásához is végfelhasználói tanúsítványra van szükség, mely nyilatkozik arról, hogy Ön szerződésben áll egy hivatalos klímaszerelővel aki a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsátott minősítéssel rendelkezik. A felszerelést követően a különféle beavatkozó munkálatokat is csak ilyen szakember végezheti, el hiszen a klímák hűtőközege fluortartalmú gázokkal van feltöltve, melyek nagyban hozzájárulnak az üvegházhatáshoz.

Természetesen van ennek könnyebb módja is, hiszen készülékét tőlünk is megvásárolhatja, ebben az esetben megkímélheti magát a nemkívánatos bonyodalmaktól. Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és személyre szabott ajánlatunkat! Klímaszerelés szolgáltatásainkat Budapesten és Pest megyében is biztosítjuk!

Klímaszerelés

Klímaszerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klímaszerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463