Samsung klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Samsung klíma

A Samsung az egyik legnépszerűbb klímamárka, nem véletlenül.Cégünk vállalja Samsung klímája telepítését, de ezen felül bármikor számíthat ránk. Karbantartjuk, tisztítjuk és szervizeljük is Samsung klímáját, méghozzá garanciálisan.

Samsung klíma Samsung klíma

Samsung klíma

A Samsung klímák a lehető legmodernebb technikával készülnek. Magas minőségű termékek, melyeknek kimagasló a megbízhatósága. Hosszú évek óta foglalkozunk klímák javításával, azonban ezekhez a termékekhez hívnak minket a legkevesebbet. 

Azonban Samsung klímából is nagyon nagy választék található, ezért azt javasoljuk, mielőtt döntene, hívjon minket, hogy segíthessünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb modellt. Az esetek túlnyomó részében Samsung klímát szoktunk javasolni az ügyfeleknek, mert saját tapasztalatból is tudjuk, hogy az egyik legmegbízhatóbb márka. 

Samsung klíma karbantartása

Ahhoz, hogy Samsung klímája megfelelően működjön, elengedhetetlen, hogy rendszeresen karban legyen tartva. A Samsung klímák a legritkábban meghibásodó modellek, azonban mégis gyakran szereljük azoknál, akik nem veszik komolyan a karbantartás fontosságát. 

A karbantartás pedig elengedhetetlen, mivel ezzel biztosítjuk készülékünk hosszú élettartamát és megbízható üzemképességét. Ne hanyagolja el a karbantartást Ön se, mert a karbantartás ára sokkal kedvezőbb, mint a szervizelésé. Karbantartás során kitakarítjuk a készüléket, ellenőrizzük annak működését, ha szükséges cseréljük az erre szoruló alkatrészeket, hogy az Ön klímája ne romoljon el. 

Samsung klíma karbantartása
Samsung klíma felszerelése

Samsung klíma felszerelése

Budapest összes kerületében vállaljuk Samsung klíma beszerelését, rövid határidővel. Aki minket tisztel meg a bizalmával, annak egy ajándék tisztítást adunk. Munkatársaink profi klímaszerelő szakemberek, akik gyorsan és hozzáértéssel szerelik fel Samsung klímáját. Ha klímát szeretne, érdemes tavasszal beszereltetnie, mert nyáron, a nagy forróságban kollégáink elfoglaltabbak, elképzelhető, hogy Önnek többet kell várnia rájuk. 

Samsung garancia

A Samsung klíma gyári garanciája mellé kap tőlünk egy teljes év szerelési garanciát. Ha ebben az egy évben bármilyen okból szerelni kell a klímát, akkor azt ingyenesen végezzük. 

Samsung klíma tisztítása

A Samsung klíma tisztítása, éppúgy, mint minden más klíma esetében, elengedhetetlen momentum a klíma életében. Tisztítás hiányában a készülék tönkremehet, mert a kompresszor meghibásodik, mely a klíma legdrágább alkotóeleme. Azonban a szűrők tisztítása talán ennél is fontosabb, mivel az abban megtelepedő baktériumok komoly egészségügyi kockázatot jelentenek. 

Ne felejtse el évente 2 alkalommal tisztíttatni klímáját, hogy ne tegye ki családját egészségügyi kockázatnak. Ha velünk szerelteti fel a klímát, az első takarítást ingyen végezzük el. 

Samsung klíma tisztítása
Klímatelepítés Budapesten

Klímatelepítés Budapesten

Budapest összes kerületében vállaljuk klímák telepítéstét, garanciával. Klímakészülékét tőlünk is megvásárolhatja, ebben az esetben nem kell bajlódnia a végfelhasználói tanúsítvánnyal, a klíma cipelésével és tárolásával. 

Természetesen nem csak felszereljük klímáját, hanem bármilyen azzal kapcsolatos munkálatot elvégzünk. Vállaljuk klímák szervizelését, áthelyezését, karbantartását és tisztítását. Időpontért hívja ügyfélszolgálatunkat, ne hagyja a klímakérdést az utolsó pillanatra. 

Samsung klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Samsung klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463