Klíma karbantartás

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma karbantartás

Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében vállaljuk klímarendszerek szakszerű karbantartási munkálatait garanciával. Munkatársaink szakképzett klímaszerelők, akik márkafüggetlenül el tudnak végezni bármilyen klímával kapcsolatos teendőt.

Klíma karbantartás Klíma karbantartás

Klíma karbantartás Budapesten

Cégünk a piacon található legmagasabb színvonalat nyújtó klímaszerelő vállalkozása. Minden klímát érintő szolgáltatás területén gyors és korrekt munkát végzünk, kedvező áron. Munkatársaink egytől egyig, több tíz éves szakmai múlttal rendelkező kollégák, akik a klímaszereléshez szükséges regisztrációval és engedéllyel rendelkeznek. 

Rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy Ön a befektetését és otthonát is biztonságban tudhassa, ezért csak feddhetetlen, megbízható szakembereket alkalmazunk. Munkatársaink amellett, hogy becsületes és diszkrét emberek, rendkívül gyors és hatékony munkát végeznek, a klímák bármely területén. A célunk az, hogy Ön is az elégedett ügyfeleink közé tartozzon. Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk klímák teljes körű ellátását, köztük a karbantartási munkálatokat is. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Miért szükséges a klímát karbantartani

Klímák esetében két különböző klíma szezonról beszélhetünk, mivel egyre többen választják a klímával való fűtés lehetőségét. Ezért már nem csak nyáron van klíma szezon, hanem az ilyen háztartásokban télen is. Ahhoz, hogy egy klíma hosszú távon megbízhatóan üzemeljen, elengedhetetlen a rendszeres karbantartás. Nyáron használatos klímák esetében erre tavasszal célszerű sort keríteni, hogyha fűtésre is használjuk a berendezést, akkor pedig a fűtési szezont megelőzően, ősszel kell elvégeztetni a karbantartási munkálatokat. 

A karbantartás hiányában klímánk nem fog tudni hatékonyan üzemelni, hiszen annak során rengeteg lerakódott szennyeződéstől kell megtisztítani. A szűrőkről nem is beszélve, hisz a klíma szűrőrendszerekben az egészségre különösen ártalmas kórokozók telepednek meg, melyek a légtérbe való áramlással súlyosan kockára tehetik az Ön családja egészségét. 

Klíma karbantartás
Klíma karbantartás

Miből áll egy karbantartás?

Karbantartás alkalmával a klíma helyes működését is leellenőrizzük. Szükség esetén a meghibásodott alkatrészeket kicseréljük, ellenőrizzük a készülék szivárgásmentességét és amennyiben azt rendben találjuk, ellenőrizzük a készülékben lévő gáztöltet is. Alacsony tömörség esetén feltöltjük gázzal.

Mikorra időzítsük a karbantartást?

Klíma karbantartására a legideálisabb időpont mindig az alkalmazni kívánt időszakot megelőző évszak. Hogyha nyáron, a forróság ellen védekeznénk és hűtésre szeretnénk használni a készüléket akkor tavasszal, hogyha pedig télen, akár alkalmankénti fűtésre használnánk, úgy ősszel, a fűtési szezon beköszönte előtt érdemes a karbantartási munkálatokra sort keríteni. Ezekben az időszakokban munkatársaink kevésbé leterheltek, mint a tényleges szezonban, így Önnek egészen biztos nem kell a nyári forróságban várakoznia. Egy rendszeresen karbantartott klíma szinte biztos, hogy nem fog meghibásodni.

Klímatöltés

A klímatöltést csak szakember által végezhetjük el. A klíma gáztöltetet tartalmaz, ennek segítségével tudja a meleg levegőt lehűteni, hogy Ön a nyári kánikulában és komfortosan érezze magát. Viszont, mint minden gázzal üzemelő berendezés, a klíma is megfelelő szakértelem hiányában akár balesetveszélyes helyzetet idézhet elő. Minden gázfeltöltés előtt ellenőrizni kell a készülék szivárgásmentességét, enélkül veszélyes elvégezni a töltési műveletet. 

Kollégáink a karbantartási munkálatok keretein belül természetesen elvégzik a gázfeltöltéstis, azonban erre soron kívül is szükség lehet.

Klíma karbantartás
Klíma karbantartása

Klíma tisztítása

A klíma tisztítása, része egy teljes körű karbantartásnak, sőt, annak elengedhetetlen eleme. Otthonaikban rendkívül kellemes hőmérséklet és viszonylag magas páratartalom található, emiatt a klímák szűrőrendszere, amely ezt átveszi, kiváló táptalajt biztosít különböző mikroorganizmusoknak. Ezek a gombák, vírusok, baktériumok, vagy penész részecskék kiválóan szaporodásnak tudnak indulni ebben a kedvező élettérben, majd észrevétlenül a légtérbe ürülhetnek, ezáltal olyan súlyos megbetegedéseket okozva, mint tüdőgyulladás, vagy légiós betegség. 

Soron kívüli tisztításra esetenként szükség lehet, például hogyha a házban kisállat lakik, vagy pedig olyan környéken lakunk, ahol nagyobb a szennyezettség mértéke.

Klíma karbantartás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma karbantartás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463