Klímatöltés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klímatöltés

Karbantartás alkalmával minden esetben elvégezzük a szivárgásvizsgálatot és a klímatöltést, azonban előfordulhat, hogy erre máskor is szükség lehet. Ha a klíma nem fúj elég hideg levegőt, feltétlenül hívjon minket, mert a töltés szakembert kíván.

Klímatöltés Klímatöltés

Klímatöltés Budapesten

Éppúgy mint az autóban található klímarendszert, az otthonunkban lévőt is időnként tölteni szükséges. Ezek a készülékek a bennük lévő gáztöltet segítségével üzemelnek, ennek hatására tudják a levegőt lehűteni. Egy minimális gáztöltet csökkenés hatására a klíma teljesítménye drasztikusan csökkenni tud. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy havonta tölteni kellene a készüléket viszont bizonyos időnként erre szükség van. 

Cégünk Budapest összes kerületében díjtalan kiszállással vállalja klímakészülékek szakszerű feltöltését, melyet kollégáink garanciálisan végeznek el. Ha azt tapasztalja, hogy klímája működésében változás állt elő, akkor hívjon minket, mert mind a gázfeltöltés, mind az azt megelőző szivárgásmentesség vizsgálat hozzáértést igényel.

Ki töltheti fel a klíma készüléket?

Klímakészüléket kizárólag engedéllyel rendelkező hivatalos klímaszerelő tölthet fel gázzal. Egy korábban megalkotott kormányrendelet kimondja, hogy klímakészüléket kizárólag a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsájtott engedéllyel lehet beszerelni és az egyéb klímát érintő tevékenységeket is csak szakemberek végezhetik el. Ez a rendelet több okból született. Elsősorban az Önök védelme érdekében, mivel az önjelölt szakemberek hozzáértés nélkül olcsón beszerelték a klímát, azonban az ennek következtében könnyen meghibásodott. 

A másik oka, hogy ha szakszerűtlenül van behelyezve vagy töltve, meglehetősen sok F-gáz, vagyis fluortartalmú gáz ürülhet a szabadba, aminek jelentős ráhatása van az eleve kialakult üvegházhatásra. Ezért mind az Ön védelme, mind a környezettudatosság érdekében született ez a rendelet.

Klímatöltés
Klímatöltés

Honnan vesszük észre, hogy tölteni kell a klímát?

Ha klíma teljesítménye csökken és hideg levegő helyett elkezd először kevésbé hűvöset, majd szoba hőmérsékletű levegőt fújni, akkor egészen biztos, hogy a gáztöltet nem megfelelő mennyiségű. Amennyiben hasonlót tapasztal, hívja ügyfélszolgálatunkat, kollégáink rövid határidővel állnak a rendelkezésére.

Miért szükséges a gázfeltöltés?

Egyik klíma sem képes a feladatát ellátni a benne lévő gáztöltet nélkül. A benne lévő gáztöltet mennyisége és tömörítettsége gondoskodik arról, hogy a klíma készülék környezeti meleg levegőt hideg levegővé tudja átalakítani. Ha nincs megfelelő mennyiségű gáz a készülékben, a klíma hatékonysága jelentősen csökken, amely tönkreteheti a készüléket amellett, hogy sokkal nagyobb erőfeszítéssel hűti le a levegőt, ha egyáltalán képes erre. Ezáltal sokkal nagyobb áramfogyasztást generál, tehát Önnek is az az érdeke, hogy a klíma rendszeres időközönként fel legyen töltve és minden megkezdett szezon előtt egy szivárgás mentesség vizsgálatot követően, a szükséges gáz mennyisége pótolva legyen.

Otthoni klímatöltés

Otthonában vállaljuk a klímakészülék szivárgásmentesség vizsgálatát és a klíma készülék gázfeltöltését. Amennyiben Önnek gázfeltöltésre van szüksége, vagy felmerült Önben, hogy talán azért nem működik megfelelően a klímája, mert nincs benne elegendő töltet, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot! Rövid határidővel vállaljuk a készülék ellenőrzését, szükség esetén feltöltjük a készüléket. Amennyiben más hiba áll a hatékonyság csökkenése mögött, természetesen lehetőségünkben áll a klímát megjavítani, hiszen szakembereink márkafüggetlenül vállalják klímakészülékek javítását is. 

Fontos, hogy semmiféleképpen ne álljanak neki házilag a hiányzó gáztöltet pótolni! Ezt mindenképpen bízzák szakemberre, mert ellenkező esetben a klíma meghibásodását is okozhatják és balesetveszélyes állapotot idézhetnek elő!

Klímatöltés
Klímatöltés

Klíma karbantartás

Éppúgy mint a gázfeltöltés és a szivárgásmentesség vizsgálata, a rendszeres karbantartás is nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a klímája megbízhatóan üzemeljen legalább annyi ideig, amennyit a gyártó garantált Önnek. A klímakészülékek nem 2-3 év használatra készülnek, egy jó minőségű berendezés több tíz évig társunk lehet, ehhez azonban szükséges rendszeres karbantartást végezni rajta, éppúgy, ahogy az autót is rendszeresen szervizbe kell vinni, hogy bizonyos kopó alkatrészek cserélve legyenek. Ez a klímára is igaz. 

Klíma karbantartás során természetesen ellenőrizzük a készülék szivárgásmentességét is és a gázt is feltöltjük. Ezenkívül a klímakészüléket egy nagyon alapos, fertőtlenítő tisztításnak vetjük alá, ami szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy megbízhatóan működjön.

Klímatöltés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klímatöltés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463