Klíma javítás

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma javítás

Egy klíma sokféleképpen el tud romlani. Kollégáink pillanatok alatt fel tudják mérni, mi állhat a probléma hátterében és akár a helyszínen megjavítják a készüléket. Márkafüggetlenül vállaljuk klíma berendezések javítását, garanciával.

Klíma javítás Klíma javítás

Klíma javítás Budapesten

A klímák meglehetősen bonyolult szerkezetek, emiatt többféleképpen el tudnak romlani. Szerencsére egy rendszeresen karbantartott készüléknél ez rendkívül ritkán fordul elő, azonban néha sajnos megesik. Nagyon fontos hogy ilyen esetben, főleg, ha a klímát használjuk fűtésre is, hogy a segítség minél gyorsabban kiérkezzen, hiszen egyre több háztartásban teljesen átálltak már a klímával való fűtésre. Ugyanakkor a nyári forróságban is meglehetősen kellemetlen élményként érhet minket, hogy ha a klíma hirtelen megadja magát. 

Budapest összes kerületében, ingyenes kiszállással, rejtett extra költségek nélkül vállaljuk klímarendszerek javítási munkálatait és ezekre minden esetben garanciát vállalunk. Munkatársaink képzett klímaszerelők, akik pillanatok alatt fel tudják mérni, hogy mi okozza a meghibásodást. Hibabejelentés során érdemes beszámolni arról, hogy mit tapasztal és hogy milyen márkájú, típusú készülékkel állunk szemben, mert ennek tudatában kollégáink precíz felkészültséggel tudnak érkezni a helyszínre, így ha bármilyen javítható hibával szembesülnek, azt azonnal helyre tudják állítani.

Ki végezheti a javítási munkálatokat?

A klíma javítási munkálatait mindenféleképpen szakemberrel érdemes elvégeztetni, hiszen ennek hiányában akár a gyári garanciát is elveszíthetjük. Ugyanazon okból született ez a döntés a gyártók részéről, mint az, hogy klíma berendezést is csak szakemberek telepíthetnek, akik megfelelő engedéllyel rendelkeznek ezen a területen, hiszen korábban a szakképesítés nélküli, áron alul dolgozó önjelölt klímaszerelők rengeteg kárt okoztak és ráadásul ezek után képtelenség volt őket felelősségre vonni. 

Nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen mindent klímával kapcsolatos munkálatot garanciálisan végzünk, hogy ön teljes biztonságban érezhesse magát. Kollégáink szakértelme a biztosíték arra, hogy jól dönt, ha minket választ. Keressen minket bizalommal!

Klíma javítás
Klíma javítás

Klíma javítás garanciával

Munkatársaink kiválóan képzett, nagy tudású szakemberek, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Szakszerűen nyúlnak a klímaberendezésekhez, ezért bátran vállaljuk a garanciát minden általuk elvégzett munkára, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy azt a legjobb tudásuk szerint végzik el. Minden klímával kapcsolatos szolgáltatást garanciálisan végzünk, legyen szó javításról, áthelyezésről beszerelésről, vagy karbantartásról.

Márkafüggetlen szerviz

Gyakran hallunk olyan klímaszerelő cégekről ,akik csak bizonyos márkájú készülékeket javítanak. Nálunk ilyen nem fordulhat elő, mivel a mi cégünk teljesen márkafüggetlenül vállalja klíma készülékek és klímarendszerek teljes körű ellátását. Minden valaha Magyarországon forgalmazott készüléket megjavítunk, beszerelünk és karbantartunk teljesen függetlenül annak gyártójától. A legismertebb és legközkedveltebb márkákhoz pótalkatrészeket tartunk, hogy jönnek még kevesebbet kelljen várni a helyreállítási munkálatokra.

Minden klíma javítható?

A legnagyobb örömmel mondanánk azt hogy így van, azonban sajnos néha vannak kivételek. Hiába hangsúlyozzuk számtalanszor a karbantartás fontosságát, gyakran szembesülünk a problémával, hogy olyan hibákhoz szólítanak minket, amelyek rendszeres karbantartással megelőzhetőek lettek volna. Ettől függetlenül a meghibásodott klímák majdnem mindegyike javítható, azonban a javítási munkálatok java-része is megelőzhető lenne a karbantartással. Amennyiben mégis javíthatatlan készülékkel találkozunk, természetesen vállaljuk annak cseréjét, hiszen az is előfordulhat, hogy koránál fogva már érdemesebb lecserélni, mint rendszeres költség ráfordítással megjavíttatni egy készüléket. 

Ha túl sűrűn fordul elő meghibásodás, akkor mindenképpen cserét javaslunk, amely abból az okból is célszerű, mivel a korszerűbb berendezések már egyrészt megbízhatóbbak, másrészt pedig rendkívül energiatakarékosan üzemeltethetőek.

Klíma javítás
Klíma javítás

Klíma karbantartás

Rendszeres klíma karbantartással a készülékek meghibásodásának több mint 90%-a elkerülhető lenne. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni, mennyire elengedhetetlen egy klíma tervezett élettartamához, hogy ezek a munkálatok rendszeresen el legyenek végezve. A felhasználóknak ritkán van akkora szerencséjük, hogy karbantartás hiányában a készülék a szezon végeztével fog meghibásodni. Többnyire olyankor jönnek ki ezek a hibák, amikor a leginkább ki lenne használva a berendezés. 

A manapság használatos klímák nagy részével már alkalmankénti fűtést is biztosítanak, de sokan teljesen kiváltották klímával otthonuk fűtését. Az Ő esetükben mindenféleképpen évi legalább kétszer ajánlott a készülékeket karbantartani. Abban az esetben, hogyha kizárólag nyáron van használva és csak hűtésre, úgy természetesen egy karbantartás is elég lehet, azonban erről érdemes kikérni kollégáink véleményét, mivel vannak egyéb olyan befolyásoló tényezők, amik gyakrabban szükségessé tehetik. A karbantartási munkálatokat is márkafüggetlenül vállaljuk és minden esetben garanciát adunk.

Klíma javítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma javítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463