Klíma beszerelés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma beszerelés

Cégünk felkészült szakemberekkel vállalja Budapest összes kerületében klímák beszerelését, akár már a klimatizálási tervezet kivitelezésével is. Nálunk készülékét is beszerezheti, hogy ezzel se kelljen fáradnia: Teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Klíma beszerelés Klíma beszerelés

Klíma beszerelés Budapesten

A klíma beszerelésének is megvannak a maga szabályai. Klímát Magyarországon egy 2015-ös kormányrendelet óta, kizárólag engedéllyel rendelkező szakképzett klímaszerelő szerelhet be. Maga a klímaszerelés egy szakértelmet igénylő folyamat,mivel ha nem jól történik meg a telepítés, akkor a beszerelt klíma nem fog megfelelően működni. Mivel munkatársaink rendkívül tapasztalt és képzett szakemberek, ez nálunk nem fordulhat elő. Klíma telepítés előtt egy helyszíni felmérés során segítenek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő teljesítményű készüléket és azt garanciálisan, szakszerűen be is szerelik.  

Budapest összes kerületében vállaljuk klímarendszerek megtervezését, előcsövezési munkálatait, beszerelését, a későbbiekben pedig számíthat ránk a karbantartás és az esetlegesen felmerülő javítási munkákban is. Ha minket választ a beszerelési munkálatok elvégzésére, egy ingyenes karbantartást ajándékozunk Önnek.

A klíma vásárlás szabályai

A klíma vásárlás sem úgy működik napjainkban, mint a rendelet megalkotása előtt, hiszen ahhoz hogy klímát vehessünk, rendelkeznünk kell egy hivatalos végfelhasználói tanúsítvánnyal. Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a szerelés hozzáértő szakember által lesz elvégezve, ezáltal szavatolva, hogy a klíma rendeltetésszerűen tudjon működni. Azonban a vásárlásnak is több módja van, hiszen ha Ön szerződik egy klímaszerelővel, az kiállít Önnek egy ilyen végfelhasználói tanúsítványt, mellyel a birtokában meg tudja vásárolni a kiválasztott klíma készüléket. Azonban van ennek egy sokkal egyszerűbb módja is. Mi olyan teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, amelynek keretein belül a klíma készüléket is be tudják szerezni általunk, bonyodalmak és tanúsítványok küldözgetése nélkül. 

Már a készülék kiválasztása előtt érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, mert gyakran azt tapasztaljuk, hogy az emberek határozott klíma választással várnak minket, azonban a legtöbb esetben kiderül, hogy egy másik típus sokkal megfelelőbb lenne az igényeihez. Nem mindig a legdrágább a legjobb, szakértőink márkafüggetlenül, az Önök igényeinek és az anyagi kereteinek megfelelő, legokosabb megoldást fogják javasolni.

Klíma beszerelés
Klíma beszerelés

Ki telepítheti a klímát? A rendeletről bővebben

2015-ben alkottak egy kormányrendeletet, amely kimondja, hogy csakis olyan klímaszerelő végezheti el klímák telepítését, akinek megfelelő szakképesítése és a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál kiállított engedélye van erre. Ezt a rendeletet az Önök védelmében hozták, mert megalkotása előtt megbízhatatlan, önmagukat szakembernek tituláló emberek végeztek klíma telepítést, aminek meg is lett az eredménye. Rosszul felszerelt klímák, amelyek idő előtt ,akár javíthatatlanul meghibásodtak, a telepítést elvégző embereknek pedig bottal lehetett ütni a nyomát, nemhogy felelősségre vonni őket.  Cégünknél csak olyan klímaszerelőket alkalmazunk, akik rendelkeznek a szükséges képesítésekkel és engedélyekkel ahhoz, hogy szakértelmükkel hozzájárulhassanak az Ön otthona kényelméhez. 

Klíma beépítésére vonatkozó egyéb engedélyek

Panelházi és társasházi lakóközösségekben élőknek érdemes a helyi közös képviselőt megkérdezni klíma telepítésével kapcsolatban, mert eltérő rendelkezések lehetnek érvényben. A műemlék típusú épületekben lakóknak tudniuk kell arról is, hogy ezeken az épületeken ritkán engedélyeznek homlokzati módosítást, Ők a helyi önkormányzatoknál tudnak tájékoztatást kérni.

Klíma beszerelés garanciával

Minden általunk beszerelt klímakészülékre 1 év teljes körű beszerelési garanciát vállalunk, mert üzletpolitikánk az ügyfeleink elégedettségére épül és ezzel kívánjuk biztosítani Önök felé, hogy megbízható munkát végzünk. Klímaszerelőink évtizedek óta a szakmában dolgozó, tapasztalt szakemberek, akik rövid határidővel, magas színvonalon dolgoznak. 

Ha minket tisztel meg bizalmával, az első karbantartási munkálatokat ajándékba adjuk! Személyre szabott ajánlatunkért vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Klíma beszerelés
Klíma beszerelés

Klíma karbantartás

Éppúgy, mint a klíma beszerelését, a karbantartást is fontos szakemberre bízni. A gyártók is akkor vállalják a teljes garanciaidőt, hogyha az időszakos karbantartási munkálatok hivatásos klímaszerelő által voltak kivitelezve. A karbantartás elengedhetetlen ahhoz, hogy klíma készülékeink megbízhatóan kiszolgáljanak minket és gondoskodjanak a kényelmünkről. Évente legalább egyszer szükséges a karbantartást elvégezni, azonban ha akár csak alkalmi jelleggel fűtésre is használjuk a berendezést, úgy ezt minimum kétszer kell egy év alatt elvégeztetni. 

A legmegfelelőbb idő erre mindig a használatot megelőző évszak, ha a nyári forróságra hagyja a klíma karbantartását előfordulhat, hogy várnia kell, mert ebben az időszakban kollégáinknak tombol a klíma szezon és jóval elfoglaltabbak, mint a tavaszi és az őszi hónapokban.

Klíma beszerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma beszerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463