Midea klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Midea klíma

A Midea klímák a megfizethető, de jó minőségű, megbízható klímák csoportjába tartoznak. Többféle teljesítménnyel és funkcióval elérhetőek, az alap készülékektől az inverteres, akár fűtésre alkalmas típusokig. Kellemes megjelenésű készülékek.

Midea klíma Midea klíma

Midea klíma

A Midea klímák nagyon gyakran értékesített modellek. Nem véletlen ez az adat, hiszen elérhetőnem számító áraikkal, ezzel ellenben megbízhatóságukkal méltán tornázták fel magukat a népszerű márkák közé. 

Cégünk sok éve dolgozik a klíma szakágazatban. Többéves tapasztalataink alapján csak olyan készüléket ajánlunk és javaslunk az ügyfeleknek, amikről mi is tudjuk, hogy megbízhatóak. Midea klímát bármikor szívesen ajánlunk, mert szakemberként is megbízhatónak találjuk a márka típusait. Midea Klímáját tőlünk is beszerezheti, melyet kedvező áron felszerelünk Önnek. Ha nem biztos a választásában, érdemes minket még vásárlás előtt felkeresnie, hogy a lehető legjobb teljesítményű készüléket választhassuk ki Önöknek. 

Midea klíma telepítés Budapesten

Cégünk Budapesten és környékén vállalja Midea klímák és klímarendszerek telepítését. Tudta Ön, hogy klímát csak szakember szerelhet fel? Méghozzá olyan szakember, aki engedélyekkel is rendelkezik erre, nem csak szakképesítéssel. A mi munkatársaink mindegyike rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsájtott engedéllyel, mely feljogosítja őket arra, hogy munkájukat szabályosan végezzék. 

Midea klímáját tőlünk is megvásárolhatja és mivel gyakran szerelt modell, általában alkatrészeket is tartunk hozzá, mely akkor lehet hasznos az Ön számára, ha valami miatt meghibásodik a klíma és sürgős segítségre van szükség. Emellett az első évben szerelési garanciánkból kifolyólag ingyen javítjuk a készüléket és az első tisztítást ajándékba adjuk. Az előzetes helyszíni felmérés ingyenes és egyéb extra szolgáltatásokkal igyekszünk az Önök kényelmét növelni. 

Midea klíma telepítés
Midea klíma tisztítása

Midea klíma tisztítása

A Midea klímákat azonban ahhoz, hogy egészségünket ne tegyük kockára, rendszeresen tisztítani kell. A kereskedelemben meg lehet vásárolni klímatisztító spray-ket, melyek házi használatra is alkalmasak, de érdemes ezekről tudni azt, hogy ne helyettesítik az időszakos klíma fertőtlenítő tisztítást. Ha a klíma szűrőrendszere nincs megfelelően átfertőtlenítve, olyan kórokozók szaporodhatnak el benne, melyek ártalmasak az egészségre. Klímatisztításhoz mindig hívjon szakembert!

Ingyen tisztítás

Azonban, ha mi szereltük klímáját, akkor Önnek csak az időponttal kell foglalkoznia, mivel az első tisztítást ingyenesen végezzük azoknak az ügyfeleinknek, akiknek a klímát mi telepítettük. Ez is egy, az extra szolgáltatásaink közül, melyek az Ön kényelmét szolgálják. 

Midea klíma karbantartása

A klímák karbantartása a másik olyan sarkalatos pont, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a készülék ne mehessen tönkre. A karbantartás hiányában a kompresszor tele fog rakódni porral, mely akadályozza a működését, a későbbiekben pedig meghibásodáshoz vezethet, melyet csak szerencsés esetben lehet szervizelni, alkatrész cseréje nélkül. A klíma kompresszor a légkondicionáló egyik legdrágább eleme, nem érdemes kockáztatni, hogy tönkremegy. 

Karbantartás során a klíma szerkezeti egységeit kitakarítjuk, a készüléket átellenőrizzük. Emellett ellenőrizzük, hogy a készülék nem szivárog-e, ha szükséges gázfeltöltést végzünk. 

Midea klíma karbantartása
Midea klíma gáztöltés

Midea klíma gáztöltés és szivárgásmentesség vizsgálat

A klímakészülékek gázfeltöltését csak szakember végezheti, erről kormányrendelet is született korábban. Azért igényel hozzáértő bánásmódot, mert olyan gázokkal van töltve minden klíma berendezés, melyek hatást gyakorolnak a légkörre és ezáltal az üvegház hatásra is. Kiemelten fontos, hogy a készülékek ellenőrizve legyenek töltés előtt, a legtöbb klímát kötelező is ellenőriztetni. Ha Ön nem biztos abban, hogy az Ön klímája is beletartozik-e ebbe a rendelkezésbe, ügyfélszolgálatunkon, vagy munkatársainktól kérhet ezzel kapcsolatban felvilágosítást. 

A klímák gázfeltöltését csak abban az esetben lehet elvégezni, ha a szivárgás esete ki van zárva. Szakembereink rövid határidővel vállalják a klíma szivárgásmentesség vizsgálatát és a gáztöltést. 

Midea klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Midea klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463