Klíma beszereléssel

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma beszereléssel

Ha régóta keres olyan céget, akinél minden legyet egy csapásra lecsaphat, akkor jó hírünk van, megtalálta! Nem csak beszereljük minőségi klímáját, de ráadásul segítünk is kiválasztani hova kerüljön és milyen készüléket érdemes választani.

Klíma beszereléssel Klíma beszereléssel

Klíma beszereléssel

Sokan azért nem vágnak bele a klíma beszereltetésébe, mert nincs idejük végigjárni azt a procedúrát, amivel jár az egész. Onnantól kezdve, hogy milyen készüléket válasszanak, hol vegyék azt meg, kivel szereltessék be. Pedig ezt sokkal egyszerűbben is el lehet intézni.  Mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy Önnek egy telefonjába kerül, utána pedig nyugodtan hátradőlhet, mert mi mindent elintézünk Ön helyett? 

Pedig lehet ezt így is. Egy helyszíni felmérés alkalmával segítünk kiválasztani a megfelelő típusú és teljesítményű klímakészüléket, melyet tőlünk is meg tud vásárolni. Ezt majd a szerelés napján kiszállítjuk Önhöz, hogy a tárolásával se kelljen törődnie. Ha régi, rossz klímáját le kell szerelni, azt is megtesszük és elszállítjuk a helyszínről, ha szükség van erre. Lehetne ennél is egyszerűbben? 

Minőségi klíma szereléssel együtt

Hiszünk a minőségben. Mind a klímák, mind az elvégzett munka területén. Éppen ezért csak olyan klímát tartunk és szerzünk be ügyfeleink részére, amiben tapasztalatunknak köszönhetően mi is megbízunk annyira, hogy Önnek sem fog csalódást okozni. A klímák, melyeket tőlünk is beszerezhet, kivétel nélkül olyanok, melyeket akár a saját otthonunkba is felszerelnénk. 

Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően már kiismertük a készülékeket és a márkákat. Ezért biztos lehet benne, hogy az Ön otthonába leginkább megfelelő klímát fogjuk javasolni, melyet extra szolgáltatások kíséretében be is szerelünk Önnek. A beszerelésre minden esetben 1 teljes év szerelési garanciát adunk és egy ingyenes tisztítással is megajándékozzuk extra szolgáltatásaink keretein belül. 

Klíma beszereléssel
Klíma beszereléssel

Miért éri meg tőlünk vásárolni a klímát?

Ha tőlünk veszi a klímáját, egészen biztos, hogy nem fog csalódni benne. Elég gyakran cserélünk klímát olyan helyen, ahol egy akció alkalmával elcsábult ügyfelek rosszul választották meg a klíma teljesítményét, vagy minőségét és ebből az okból cserélni kell a berendezést. Nos, nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen csak olyan klímát tartunk, melyek bizonyították már megbízhatóságukat. Ki más tudná jobban, mint mi, hogy melyik klíma a legmegbízhatóbb? Hiszen márkafüggetlen szerelést és javítást végzünk évek óta, így nincs olyan klíma amelyet ne ismernénk elég jól. 

Milyen klímák közül lehet választani?

A legnépszerűbb és leggyakrabban szerelt klímák közül általában tartunk is, ám ha olyan klímára esik a választás, amely nincs a készleten, természetesen beszerezzük Önnek. Egy azonban biztos. Nem fogunk dupla áron klímát javasolni, mint amennyit Ön rá szeretne áldozni. Nem mindig a legdrágább klíma a legjobb választás, főleg, hogy sokan okos klímát vásárolnak, aztán soha nem használják ki az extra funkciókat. Mi segítünk okos és gazdaságos döntést hozni, melyet nem bán meg pár hónap múlva.

Extra szolgáltatások, extra elégedettség

Extra szolgáltatásaink célja az, hogy ügyfeleink elégedettségét növeljük. Amelyik cég ezt nem ismeri be, az lódít. Mi vállaljuk, hogy mindent azért teszünk, hogy Ön elégedett legyen és legközelebb is minket hívjon, vagy cégünket ajánlja, ha elégedett velünk és a szolgáltatásainkkal. Ennek keretein belül ingyenesen végezzük fel a helyszíni felmérést, nem számítunk fel kiszállási díjat és állandó tanácsadást biztosítunk. 

Minden általunk beszerelt készülékre 1 teljes év szerelési garanciát adunk, ezen felül pedig, ha velünk szerelteti be a klímát, akkor meglepjük egy ajándék klímatisztítással!

Klíma beszereléssel
Klíma beszereléssel

Klímaszerelés menete

A klímaszerelés fontos momentuma az is, amikor közösen megállapítjuk, hogy hova szereljük fel a klímát, valamint egyeztetjük, hogy hogyan történik annak a bekötése. Bár laikus szemeknek a klíma egy falra szerelt beltéri egységből áll és egy kompresszorból, azonban csövek is beszerelésre kerülnek, melyeket valahogy el kell takarni. Ennek több módja is van. Az egyik a vésés, mely ugyan munkaigényesebb, azonban dolgunk végeztével a csövek nem fognak látszani, vagy pedig a kábelvezető sínek, melyek olcsóbb és kevésbé koszolós megoldást eredményeznek, azonban egyáltalán nem esztétikusak. Ha ezekben megállapodtunk, akkor a tartókonzolok felhelyezése után felszereljük a készüléket, összekötjük az egységeket, elvezetjük a csöveket. Ha minden készen áll, akkor bekötjük a hálózatba a rendszert és beindítjuk a klímát, majd ellenőrizzük annak működését. 

Ha minden rendben, akkor sem hagyjuk Önt ott az új klímával. Segítünk Önnek abban, hogy elsajátítsa a klíma helyes kezelését, beállításait, mindent elmagyarázunk. 

Klíma beszereléssel Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma beszereléssel - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463