Panasonic klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Panasonic klíma

A Panasonic klíma nagyon megbízható és letisztult megjelenésű készülék. Ha olyan céget keres, aki szakszerűen és garanciálisan kezeli Panasonic klímáját, vagy akitől meg tudja vásárolni, de fel is szerelik Önnek, akkor megtalálta.

Panasonic klíma Panasonic klíma

Panasonic klíma

A Panasonic klímák a klíma egyik úttörőjének számítanak megbízhatóságuk miatt. Rendkívül letisztult külső és belső kialakítás jellemzi ezeket a készülékeket, melynek köszönhetően a kezelésük egyszerű, a megjelenésük pedig elegáns, klasszikus kialakításaik miatt rengetegen választják ezt a márkát. Megbízható készülékek, melyek már bizonyítottak a piacon. 

Amennyiben Panasonic klímát szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot. Extra szolgáltatásaink keretein belül ingyenesen felmérjük otthonát, és segítünk Önnek eldönteni, melyik típusú Panasonic klíma felel meg legjobban az igényeinek. Készülékét nálunk is megvásárolhatja, melyet kedvező áron be is szerelünk Önnek.

Panasonic klíma karbantartása

A Panasonic klímák akkor fognak minket hűségesen kiszolgálni hosszú évekig, ha rendszeresen karbantartjuk őket. A karbantartás minden klíma lelke, ha erre lelkiismeretesen odafigyelünk az évek során, azzal szinte nullára csökkentjük a meghibásodások kockázatát. 

Cégünk vállalja Panasonic klímák szakszerű karbantartását garanciálisan. A karbantartás során kitisztítjuk a készüléket, ellenőrizzük a nyomást és a szivárgásmentességet, szükség esetén pótoljuk a gáztöltetet. Emellett a kompresszort is kitakarítjuk, mert enélkül a készülék nem tud megbízhatóan üzemelni. 

Panasonic klímaszerelés Budapesten
Panasonic klímaszerelés Budapesten

Panasonic klíma tisztítása

A Panasonic klímáknál is elengedhetetlen, hogy mind a kompresszor, mind a szűrők rendesen ki legyenek takarítva. Amennyiben a lerakódott por nincs kipucolva, az a kompresszor teljesítményét nagymértékben rontja, amely ennek következtében tönkre is mehet. A szűrők takarítása és fertőtlenítése elengedhetetlen, mert az egészségre különösen ártalmas kórokozók képesek megtelepedni bennük, melyek ha a légtérbe ürülnek, akkor nagyon komoly megbetegedéseket okozhatnak. 

Ajándék tisztítás Panasonic klímájára

Állandó szerelési akciónk keretein belül minden olyan ügyfelünket, akik bennünket tisztelnek meg a bizalmukkal a klímaszerelést illetőleg, meglepünk egy egyszeri ingyenes tisztítással, mely során szakszerű és alapos tisztításnak és fertőtlenítésnek vetjük alá a készüléket. 

Panasonic garancia

Minden általunk beszerelt Panasonic klímára 1 teljes év beszerelési garanciát biztosítunk. Ha ebben az egy évben bármilyen meghibásodás történik, azt ingyenesen javítjuk Önöknek. 

Minden ügyfelünknek, aki minket kér fel arra, hogy szereljük fel klímáját, 1 teljes év jótállást biztosítunk Panasonic klímájára. Ezalatt az egy év alatt ingyenesen szervizeljük a készüléket. Ráadásul egy ajándék tisztítással is kedveskedünk. 

Panasonic klímaszerelés Budapesten
Panasonic klímaszerelés Budapesten

Panasonic klímaszerelés Budapesten

Klímát csak szakember szerelhet fel. Ez érthető, hiszen a benne található hűtőközeg ártalmas a légkörre, ezért szakszerű bánásmódot igényel. Az alkalmazásunkban álló klímaszerelők mind megbízható és engedéllyel rendelkező szakemberek, akik jogosultak klíma szerelésére és javítására. 

Hívjon minket bizalommal, ha Panasonic klímát szeretne. Budapest összes kerületében, ingyenes kiszállással vállaljuk Panasonic klímarendszerek telepítését, szervizelését. 

Panasonic klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Panasonic klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463