Klíma akció szereléssel

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma akció szereléssel

Az akciós klímákkal nem árt résen lenni, azonban ha kedvező áron keres igazán megbízható készüléket, akkor tőlünk érdemes vásárolnia. Sok éves tapasztalatunkkal eleve azokat a márkákat tartjuk és ajánljuk, melyek problémamentesek.

Klíma akció szereléssel Klíma akció szereléssel

Klímát, de milyet? 

Ha már a klíma kiválasztásánál tart, akkor biztosan érik Önben egy ideje, hogy klímát szeretne felszereltetni otthonába, vagy irodájába. Nagyon sokan azonban nincsenek tisztában a klímavásárlás szabályaival Magyarországon. Előfordul az is, hogy az emberek márka, vagy kinézet alapján választanak, vagy pedig nem jól kalkulálják ki a leendő klíma teljesítményét. Hiába jó egy klíma egy 50 m2-es lakásba, egy 120 m2-es házat már nem fog lehűteni, ha pedig fűtőset szeretnénk, még jobban oda kell figyelni a részletekre. 

Míg egy kisebb lakásba kényelmesen elegendő egy mono split klíma, addig egy nagyobb, akár többszintes házba már mindenképp multi klímára lesz szükség. Ráadásul nem elég szimplán az alapterületet figyelembe venni, mellette még sok más tényező befolyásolhatja azt, hogy mekkora teljesítményű és milyen típusú klíma lesz számunkra a legmegfelelőbb választás.

Miért elengedhetetlen a helyszíni felmérés?

Szerencsére ezért vagyunk mi, illetve ezért is. A helyszíni felmérés a klíma felszerelés folyamatának első és ezzel együtt kulcsfontosságú momentuma is. Számtalanszor botlunk olyan esetbe, mikor az ügyfél szimpátia, vagy baráti ajánlás útján választ készüléket, ám a felmérés során kiderül, hogy abszolút nem felelne meg az otthona igényeihez, vagy kialakításához.

A helyszíni felmérés alkalmával munkatársaink minden olyan tényezőt figyelembe tudnak venni, amely befolyásolhatja azt, hogy milyen készüléket érdemes választania. Ráadásul a helyszíni felmérés megállapodás esetén ingyenes, hiszen a szolgáltatás részét képezni, így Önnek nem kell aggódnia, hogy emiatt mélyebben kellene a tárcájába nyúlnia. 

Klíma akció szereléssel
Klíma akció szereléssel

Megvehetem én is a boltban?

Sajnos nem. Illetve meg, de ennek komolya feltételei vannak. Minden 2015 után felszerelt klímára vonatkozik a rendelet, hogy csak a biztonsági előírásoknak megfelelően és szakember jóvoltából kerülhetnek felszerelésre a klímák. Éppen ez az oka annak. hogy vásárolni sem lehet anélkül, hogy egy szakember hivatalos igazolást adna Önnek arról, hogy egészen biztosan ő fogja elvégezni a klíma bekötését. 

Klímáját tőlünk is megveheti, kedvezményes áron

Azonban kár lenne ezzel bajlódnia, hiszen a klíma berendezést tőlünk is beszerezheti akciós áron. Tőlünk kedvezőbb áron tudja klímáját beszerezni, ráadásul extra szolgáltatásaink is egyedülállóak. Ami pedig egészen biztos, hogy csak olyan készüléket fogunk Önnek ajánlani, amit magunk is az otthonunkba szerelnénk, mert tudjuk, hogy megbízható. Emellett beszerelési garanciát adunk a gyári garancia mellé, mely által biztos lehet benne, hogy biztonságban van a pénze. 

Extra szolgáltatásokkal az Ön kényelméért

Extra szolgáltatásaink közé tartozik a teljes körű vevőkiszolgálási stratégiánk, melyet azért alkottunk meg, hogy Önnek csak a telefont kelljen felemelnie, azt is akár csak egyszer. Ennek keretein belül ingyenes helyszíni felmérést követően a klíma készüléket is tőlünk vásárolhatja meg, melynek a tárolásával és cipelésével sem kell bajlódnia, sőt, ha régi klímáját cseréljük, annak elszállításáról is gondoskodunk. 

A klíma használatát is elmagyarázzuk a család összes tagjának, aki a készüléket fogja kezelni és az első tisztítást teljesen ingyen végezzük majd el az Ön klímáján. Kedvező árú klímáját szerezze be tőlünk. Csak megbízható modellekkel foglalkozunk, hiszen minden általunk végzett munkára garanciát vállalunk. 

Klíma akció szereléssel
Klíma akció szereléssel

Hogy történik a klíma beszerelése?

Ha túl vagyunk azon, hogy milyen klíma és hova lesz felszerelve, akkor nekilátunk a munkálatoknak. Amennyiben lehet választani, úgy a legjobb felújítás alatt beszereltetni, mivel sokkal esztétikusabb, ha a csöveket a falban tudjuk elvezetni és nem pedig a falon tekergő kábelvezetőkkel. Elsőként a csövek helyét alakítjuk ki és a tartókonzolokat erősítjük fel. Ezután az egységek kerülnek felszerelésre, majd a csövezés után elektronikusan is bekötjük a rendszert, majd ellenőrizzük annak működését, áramfelvételét. Ezt követően megtanítjuk a helyes használatot. 

Munkatársaink feddhetetlen megbízható szakemberek, akik diszkréciójukkal és szakmai tapasztalatukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön biztonságban tudhassa otthonát és klímáját. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk és bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk bizalommal. 

Klíma akció szereléssel Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma akció szereléssel - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463