Fisher klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Fisher klíma

A Fisher méltán lett piacvezető a klímák között is. Magas minőségével, megbízhatóságával, mégis könnyű kezelhetőségével nem véletlen lett nagyon közkedvelt márka. A sok éves tapasztalataink alapján mi is nyugodt lelkiismerettel javasoljuk.

Fisher klíma Fisher klíma

Fisher klíma

A Fisher az egyik piacvezető klímagyártó cég. Modelljei nagy népszerűségnek örvendenek. Megbízható minőség, mely nincsen túlbonyolítva. Könnyű kezelésükkel és érthetőségükkel nem véletlen lettel az egyik legnépszerűbbek. Tisztításuk és kezelésük könnyen kivitelezhető. Bár nem szoktak meghibásodni, ha mégis történik valami, akkor rendkívül könnyen javíthatóak. 

Ön is jól dönt, ha Fisher klímát szereltet otthonába. A vélemények és a saját tapasztalataink is azt mutatják, hogy érdemes ilyen készülékbe fektetni, Az évek során rengeteg típusú klímához hívtak már minket, így ha mi azt mondjuk, hogy megbízható, akkor tényleg az. Ki más tudná jobban, ha nem a szakemberek? 

Fisher klíma tisztítása

Azonban ahhoz, hogy tényleg megbízhatóan működjön, néha bizony szükséges elvégezni a klíma tisztítását, mely elengedhetetlen folyamat. Ha nincs a klíma szűrőrendszere megfelelően kitisztítva és kifertőtlenítve, akkor az egészségre különösen ártalmas mikroorganizmusok telepedhetnek meg benne. 

Ezek a kórokozók, a kedvező közeg miatt nagyon gyors ütemben szaporodásnak indulnak és amint a klímát beindítjuk, a légtérbe ürülnek. Olyan komoly megbetegedéseket okozhatnak, mint krónikus tüdőgyulladás, vagy légiós betegség. Azonban, ha rendszeresen ki van takarítva a klíma, méghozzá szakember keze által, ez teljes mértékben elkerülhető. Évente 2 alkalommal javasoljuk a klíma tisztítását szakember által. Fontos tudni, hogy a boltokban kapható spray-k felületi alkalmazásra kiválóak, de a rendszert nem fertőtlenítik elegendő mértékben ahhoz, hogy Ön családját biztonságban tudhassa. 

Fisher klíma tisztítása
Fisher klíma

Egyszeri ingyenes tisztítás, ha mi szereljük fel

Azonban egy nagyon jó hírünk van az Ön számára! Egész éves szerelési akciónk keretein belül, az extra szolgáltatásainkon felül, első alkalommal ingyenesen tisztítjuk ki klíma készülékét, ha minket bíz meg azzal, hogy a klímarendszert telepítsük Otthonába, vagy irodájába. Érdemes élni ezzel a lehetőséggel!

Extra szolgáltatásaink

Extra szolgáltatásként ingyenes helyszíni felmérést végzünk el otthonában, mely során megvizsgáljuk az ingatlanát. Kiszámoljuk, hogy milyen teljesítményű klíma szükséges Önnek ahhoz, hogy minden elvárása teljesüljön, amit a klímával szemben támaszt. Nem elég alapterület alapján készüléket választani, az sem mindegy, hogy csak nyáron szeretnénk használni, vagy télen, fűtésre is alkalmaznánk a készüléket. Mi segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb klímát, melyet tőlünk is beszerezhet. Ennek legnagyobb előnye az, hogy csak olyan készüléket javaslunk ügyfeleinknek, amellyel nekünk is jó tapasztalataink vannak. Sok éve dolgozunk a szakmában, ezért minden típust és márkát jól ismerünk. 

Fisher klíma karbantartás

A karbantartás olyan a klímák életében, mint az autó esetében a kötelező szerviz. Ha valakinek idősebb autója is van, de időnként ellenőrizteti a fékeket és azokat az alkatrészeket, melyek elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy biztonságosan közlekedjünk. A klímák esetében a karbantartás a kötelező szerviz. Enélkül nem garantálható, hogy a klíma évekig hűségesen fogja családunkat kiszolgálni. 

Budapest egész területén vállaljuk Fisher klímák karbantartását, melyet garanciálisan végzünk. Rövid határidővel, gyorsan és precízen dolgozunk. Munkatársaink engedéllyel rendelkező hivatalos klímaszerelők, akik rendkívül kedvező áron kivitelezik klímája karbantartását. 

Fisher klíma karbantartás
Fisher klímaszerelés Budapesten

Fisher klímaszerelés Budapesten

Budapest összes kerületében, ingyenes kiszállással, de még akár a főváros környékén is hívhat minket. Vállaljuk Fisher klímák szakszerű beszerelését és teljes körű ellátását.. Minden általunk elvégzett munkára kivétel nélkül garanciát vállalunk. 

Minden munkatársunk rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsájtott hivatalos engedéllyel. Enélkül nem lehetséges klímát telepíteni Magyarországon. Egy korábbi rendeletben azt a döntést hozták meg, hogy csak ezzel az engedéllyel rendelkező szakemberek végezhetik el a klímákkal kapcsolatos munkálatokat. Ha biztos szeretne lenni döntésében, minket hívjon!

Fisher klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fisher klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463