Klíma telepítés, klíma beépítés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma telepítés, klíma beépítés

Cégünk ingyenes helyszíni konzultációval vállalja klímakészülékek telepítését, mely során a berendezést is biztosítjuk ügyfeleink részére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet egyedi igényei alapján állítunk össze, rövid határidóvel!

Klíma telepítés, klíma beépítés Klíma telepítés, klíma beépítés

Klíma telepítés, klíma beépítés

Gyakran találkozunk olyan klímakészülékekkel munkánk során, melyek nem egy ismert, magyarországi garanciával rendelkező márka darabjai. Óvjuk ügyfeleinket az ilyen berendezésektől, hiszen a klímáknak minden márkán belül egyedi alkatrészei vannak, melyek nem kompatibilisek egymással. Évről évre bennünket is megkeresnek azok a gyártók vagy forgalmazók akik ilyen készülékek értékesítésével szeretnének minket megbízni, de cégünk kifejezetten nagy figyelmet fordít arra, hogy csak az ismertebb, magyarországi garanciával rendelkező, megbízható minőségű készülékeket szereljük fel ügyfeleink otthonába, majd ezeket a későbbiek során is figyelemmel kísérjük és ellátjuk.

Hogyan válasszunk akkor?

A készülék kiválasztásában is tanácsunkat szokták kérni, így ingyenes helyszíni felmérés keretein belül, alapos vizsgálódást követően mindig igyekszünk az ügyfél igényeinek és az ingatlan adottságainak leginkább megfelelő készüléket kiválasztani. Nagyon fontos utánajárni a klíma felszerelésével kapcsolatos szabályozásoknak is, hiszen számos olyan épület létezik, melyeknek az utcai látképét nem lehet vagy nem érdemes elcsúfítani egy kültéri egységgel. Munkálataink során erre is odafigyelünk! Minden általunk felszerelt készülékre egy teljes év szerelési garanciát biztosítunk a gyári jótállás mellé, ez azonban mindkét esetben akkor érvényes, ha az ajánlott karbantartás elvégzésre kerül. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat! Kíma telepítés, klíma beépítés szolgáltatásainkat nem csak Budapesten, de Pest megye területén is rövid határidővel biztosítjuk!

Klíma telepítés, klíma beépítés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma telepítés, klíma beépítés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463