Lg klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Lg klíma

Budapest összes kerületében garanciálisan vállaljuk LG klímák telepítését, javítását és karbantartását, de bármilyen klímával kapcsolatos munkával kapcsolatban számíthat ránk. Egyedi ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Lg klíma Lg klíma

Lg klíma

Az LG márka nem csak klímagyártás területén kiemelkedő név, viszont hűen a nevéhez klímák területén is nagyot alkotott. Az LG klímák nagyon népszerű és megbízható modellek. Sok funkcióval elérhető modern kivitelei sokkal könnyedebbé teszik az életünket.

Az évek során rengeteg LG klímát telepítettünk már. Az egyik legkevesebb szervizelést igénylő márka, melynél ritkán kell javítást alkalmazni. Ha azonban mégis erre kerül a sor, akkor nagyon könnyen orvosolható a probléma, mivel a könnyen javítható klímák közé soroljuk. 

LG klíma szerelés

Egész Budapesten ingyenes kiszállással, rendkívül kedvező árakon vállaljuk LG klímák és klímarendszerek telepítését, nem csak lakossági körökben.  Munkatársaink szakképzett, komoly tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik értik a dolgukat. 

Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, de a beszerelés esetén 1 teljes év extra szerelési garanciát biztosítunk. Ezenkívül plusz extra szolgáltatás gyanánt egy előzetes helyszíni felmérést biztosítunk, ahol feltérképezzük otthona igényét klíma szempontjából és tanácsot adunk, milyen készüléket válasszon és az hova legyen szerelve. 

LG klíma szerelés
LG klíma tisztítás

LG klíma tisztítás

A klíma tisztítás az egyik legfontosabb karbantartási elem, amelyet nem szabad elhanyagolnunk. Megfelelő tisztítás hiányában a légtérbe kerülhetnek olyan kórokozók, melyek komolyan veszélyeztethetik egészségünket. Ezek a veszélyes baktériumok és vírusok, sőt, esetenként akár gombák a nedves levegőtől bepárásodó szűrőkben telepszenek meg, beindítás esetében pedig a légtérbe ürülnek. Ne kockáztassa családja egészségét!

Ingyen tisztítás ajándékba

Minden kedves ügyfelünknek, aki minket kér fel a klíma telepítésére megajándékozunk egy ingyenes klíma tisztítással. Az ingyenes tisztítás során alaposan átfertőtlenítjük az egész szűrőrendszert, mely fél évre biztosítja annak kórokozó mentességét. 

LG klíma karbantartás

Minden klíma esetében nagyon fontos a karbantartás. Karbantartás során leellenőrizzük a hűtőközeg telítettségi mértékét. Ha nincs gáz szivárgás, melyet szintén ellenőrizni kell. A klímák F-gázokkal vannak töltve, melyek károsíthatják a légkört, ezért fontos, hogy ehhez a művelethez csak szakembert hívjunk!

Karbantartás során a klíma kompresszor is tisztításon esik át, melynek hiányában akár javíthatatlanul képes meghibásodni. Fontos tudnia azt is, hogy csak szakember kezelheti a klímát, mert különben megvonják a gyári garanciát!

LG klíma karbantartás
LG garancia

LG garancia

Az LG, mivel kiemelkedő márka hosszú gyári garanciát biztosít termékeire, így a klímákra is. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az LG klímák ritkán hibásodnak meg, rendkívül megbízható modellek. Klímakészülékét tőlünk is megvásárolhatja, ezzel rengeteg fejfájástól megkímélve magát.

A gyári garancián felül minden általunk szerelt LG modellre 1 teljes év szerelési garanciát biztosítunk. Amennyiben klímát szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot még a választás előtt, hogy közösen válasszuk ki a legoptimálisabb teljesítményű készüléket, mely egészen biztos, hogy otthona minden igényét ki fogja tudni szolgálni. 

Lg klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Lg klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463