Légkondi szerelő

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Légkondi szerelő

Nem tudja, milyen klímát válasszon? Ingyenes helyszíni felmérés ünk keretein belül segítünk Önnek a megfelelő készülék kiválasztásában, mely árkategóriában és funkcióiban megfelel az igényeinek. Cégünk csak minőségi készülékek telepítését végzi el.

Légkondi szerelő Légkondi szerelő

Légkondi szerelő

A légkondi szerelés első lépése minden esetben a megfelelő készülék kiválasztása, mely folyamat során sok tényezőt figyelembe kell venni az ingatlan tulajdonságai mellett, pl. a lakóövezetre érvényes szabályozásokat, melyek érintik a kültéri egység felszerelését. Munkatársaink ingyenes helyszíni felmérés keretein belül hozzáértő szaktanácsadással segítik Önt a megfelelő készülék kiválasztásában. A klímát rajtunk keresztül is megvásárolhatja, ebben az esetben nem kell bajlódnia a végfelhasználói tanúsítvánnyal és az engedélyeztetéssel, mindent elintézzük Ön helyett! A készüléket a felszerelés napján kiszállítjuk Önhöz és pár órán belül már élvezheti a klíma előnyeit!

Vésni vagy nem vésni?

A felszereléssel kapcsolatban érdemes még szót említeni az előcsövezési folyamatról, melyet építkezés vagy felújítás alkalmával érdemes előre elvégezni, hiszen ekkor vésési munkálatok nélkül, tisztán és gyorsan tudjuk telepíteni a klímát és a szerelést követően nem kell a csövek telepítésének nyomait festő szakember segítségével eltüntetni. Természetesen van mód a falon kívüli elvezetésre is, ám kevésbé elegáns megoldást kínál mint a falban elrejtett verzió. Minden általunk felszerelt készülékre egy teljes év szerelési garanciát vállalunk és az első klíma tisztítást ingyenesen végezzük el. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat, melyet az igényei alapján állítunk össze. Munkálatainkat márkafüggetlenül végezzük, légkondi szerelő munkatársaink a telepítést követően is gondoskodnak készüléke ellátásáról.

Légkondi szerelő Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Légkondi szerelő - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463