Klíma előcsövezés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma előcsövezés

A klíma előcsövezés egy rendkívül praktikus dolog. Ha időben elvégezteti, a frissen festett falakat nem kell felvésni ahhoz, hogy a csöveket esztétikusan és szakszerűen vezessük el klíma beszerelésekor. Az előcsövezéssel sok idegeskedést úszunk meg.

Klíma előcsövezés Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezésnek azokat a munkálatokat hívjuk, amikor a klíma beépítése előtt, előre kiépítjük a klíma csőrendszerét. Ekkor általában már megvan, hogy milyen típusú klímakészüléket fogunk vásárolni, legalábbis érdemes ezt előre eldönteni és azt is, hogy hova lesz telepítve a klíma. Mindenféleképpen érdemes az előcsövezést elvégezni, amennyiben erre lehetőségünk van, mert bontási munkálatok nélkül, diszkréten és esztétikusan tudjuk elrejteni a csöveket. Márkafüggetlenül vállaljuk klímák előcsövezését majd a klíma beépítését is garanciával.

Ha minket bíz meg a klíma beépítésével, 1 év teljes körű beszerelési garanciát biztosítunk és ajándékba adunk egy ingyenes karbantartást is. Hívja ügyfélszolgálatunkat és kérjen időpontot, vagy egyedi ajánlatot!

Az előcsövezésről általában

Előcsövezés előtt mindenképp érdemes eldönteni, hogy milyen típusú klímát szereltetne otthonába, vagy irodájába. Többféle típus létezik, vannak padlóra, mennyezetre és oldalfalra szerelhető klímák, valamint a Split klímák közül is választhatunk mono, illetve multi kivitelt. A mono Split klíma azt jelenti, hogy a klímakompresszor a szabad ég alatt, az ingatlanon kívül kap helyet, ahol kevésbé zavaró a zajjal járó működése, az ingatlanon belül pedig egy beltéri egység található, amely szinte hangtalanul működik. Hogyha több ilyen beltéri egység van a kompresszorra csatlakoztatva, azt nevezzük multi Split klíma rendszereknek. 

Az előcsövezést és a klíma beépítését érdemes ugyanazzal a céggel csináltatni, mivel minden klímaszerelő cég saját tematikával dolgozik és ekkor lehetünk a legbiztosabbak az eredményben. Cégünk márkafüggetlenül vállalja klímák előcsövezési és beépítési munkálatait, garanciával, sőt, ha velünk szerelteti be klímáját, megajándékozzuk egy ingyenes karbantartással is.

Klíma előcsövezés
Klíma előcsövezés

Mikor érdemes előcsöveztetni?

A legalkalmasabb ütemezése a klíma előcsövezésnek a házfelújítás, vagy az építkezés azon szakasza, amikor még falburkolat, vagy festék bontása nélkül tudunk vésni és dolgozni, hiszen egy festett vagy burkolt fal esetében nagyban növelheti a költségeket, hogyha a vésés nyomait utána festővel kell kijavíttatni. Ilyenkor amúgy is poroló munkák zajlanak, érdemes ekkor túlesni az előcsövezési munkálatokon is.

Ki végezhet előcsövezési munkálatokat?

Éppúgy, mint klíma beszerelést, a klíma előcsövezését is csak engedéllyel rendelkező klímaszerelő szakemberek végezhetik el. Ezt az engedélyt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság állítja ki és regisztrációhoz kötött. A cégünk alkalmazásában álló klímaszerelők mindegyike rendelkezik ilyen regisztrációval és engedéllyel, valamennyien szakképzett klímaszerelők.

Hogyan történik az előcsövezés?

Klíma előcsövezés előtt mindenféleképpen el kell dönteni, hogy milyen típusú klíma készüléket választunk. El kell készíteni egy komplett klimatizálási tervet, mely magába foglalja a csövek elvezetésének módját, helyét és a klímaberendezés egységeinek végleges helyét. Amint ez a terv elkészült, neki tudunk állni az előcsövezési munkálatoknak. Kialakítjuk az egységek helyét és a falból kivéssük a csövek megfelelő elvezetéséhez szükséges árkokat. 

Társasházak, családi házak és felújítás, vagy építés alatt álló lakások, irodák előcsövezési munkálatait is garanciálisan vállaljuk. Természetesen ezek után ránk bízhatja a klíma beszerelését is, melyet egy év beszerelési garanciával vállalunk. Ha minket választ, egy ingyenes karbantartást ajándékozunk önnek.

Klíma előcsövezés
Klíma előcsövezés

Miért érdemes előcsövezést kérni?

Házfelújítás, vagy építkezés esetén mindenféleképpen érdemes klíma előcsövezést rendelni, mert rengeteg plusz munkától és kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. Magyarország éghajlata egyre melegebb, a nyarak egyre forróbbak, minden évben megdől egy-egy átlag meleg-rekord. 

Nehéz elképzelni, hogy pár év múlva találunk még olyan háztartást, ahol nem lesz szükség klíma beszerelésére, tehát mindenféleképpen érdemes az előcsövezésen átesni olyankor, amikor még nem okozunk magunknak nagyobb fejfájást, hogy a szépen felújított, gyönyörűen kifestett ,vagy kitapétázott, esetleg falburkoló elemekkel fedett falakat kell szétvésni, fúrni, faragni, a bútorokat letakarni, majd utána mindenhonnan a port takarítani. Természetesen van lehetőség kábelvezető sínekkel elrejteni a klíma csöveket, azonban ez kevésbé esztétikus megoldás.

Klíma előcsövezés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma előcsövezés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463