Klíma szerelés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma szerelés

A klímák szerelése mindig szakember feladata, ezt már szinte mindenki tudja. Azt azonban nem biztos, hogy nem mindegy, milyen tapasztalattal rendelkező szakemberrel végeztetjük el a szerelési folyamatot. Válassza profi csapatunkat!

Klíma szerelés Klíma szerelés

Klíma szerelés

A klímák szerelését mindig tapasztalt szakemberre érdemes rábízni, hiszen ebben az esetben garantálható, hogy a készülék a megfelelő minőségben lesz telepítve. Amennyiben magas minőségű klímát kevésbé színvonalas módon telepít egy megfelelő tapasztalattal nem, vagy csak kevésbé rendelkező szakember, a legdrágább klíma sem fog megfelelően üzemelni. Miért van ez így? Azért, mert a klímák rendkívül finom és bonyolult szerkezetek, ahhoz, hogy megbízhatóan és kifogástalanul működhessenek, tökélesetesen kell őket felszerelni.

A karbantartás szerepe

És itt jön a képbe a karbantartás fontossága, hiszen még egy jól felszerelt klímát is időnként karban kell tartani, hogy a hosszútávú, zavartalan működést biztosítsuk számára. Amennyiben minőségi klímát szeretne, mely színvonalasan kerül felszerelésre és a rendszeres karbantartással is megbízható szakembert bízna meg, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal vállalják a klíma szerelés minden folyamatát az első lépésektől az utólsóig. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Klíma szerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma szerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463