Klíma szereléssel együtt

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma szereléssel együtt

Klímát vásárolni felelős döntés. Mint ahogy az is, hogy milyen típust válasszunk, hiszen jó esetben egyszer szeretnénk csak fizetni a készülékért. Ahhoz, hogy a lehető legmegfontoltabb döntést hozhassuk, mindenképpen kérjünk szakvéleményt.

Klíma szereléssel együtt Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

Ha cikkünket olvassa, akkor a vágy, hogy az Ön lakásában is legyen egy megbízható klíma már kirajzolódott valószínűleg és álmodozáson túl a tettek mezejére lépett. Azonban ahhoz, hogy ez a döntés ne legyen elhamarkodott, alaposan körben kell járni a kérdést. Milyen klímát vegyünk? Honnan vásároljuk meg? Mire lesz szükségünk magához a vásárláshoz és egyáltalán, ki szerelheti fel az új klímát? 

Már az első kérdés is továbbiakat vethet fel, vagyis, hogy milyen klímát vegyünk és azt milyen szempontok figyelembe vételével válasszuk ki. Alábbi cikkünkben ezeket a témákat boncolgatjuk, hogy Önt is közelebb segítsük a megoldáshoz. 

Mi alapján válasszuk ki a megfelelő klímát?

A klímát több szempont alapján választjuk ki. Egyrészt, hogy mekkora az adott ingatlan, amibe fel szeretnénk rakatni. Másrészt, hogy mire szeretnénk használni? Ugyanis a mai klímák nagy százaléka, különös tekintettel az inverteres modellekre, már nem csak hűtésre, de fűtésre is alkalmasak, mindezt pedig gazdaságosan kínálják számunkra. 

Következő lépésként meg kell vizsgálni azt, hogy nagyjából milyen keret áll rendelkezésünkre és abból hogyan gazdálkodhatunk. Nagy árréssel lehet klímát vásárolni, vannak típusok, melyek úgynevezett okos klímák, de az egyszerűbb készülékek között is akad szép számmal olyan, ami megbízható. Egy biztos, a kérdést érdemesebb több oldalról is körüljárni, főleg, ha a küszöbön toporognak az akciós ajánlatok, melyekkel könnyen pórul járhatunk, ha nem vagyunk elég körültekintőek. 

Klíma szereléssel együtt
Klímavásárlási tudnivalók

Klímavásárlási tudnivalók

Bár a meggondolatlan vásárlást némileg akadályozza az a tény, hogy a klímavásárlás nem olyan egyszerű, mintha csak beszaladnánk egy elektronikai áruházba és lekapnánk a polcról az első szimpatikus kávéfőzőt. Ugyanis rendelet gondoskodik arról, hogy ne vehessen akárki klímakészüléket. 

Végfelhasználói tanúsítvány

Ahhoz, hogy magánemberként, vagyis adott esetben felhasználóként akár egy webáruházból, akár egy személyesen látogatható áruházból klímát vásároljunk, szükségünk van ugyanis egy végfelhasználói tanúsítványra. Ehhez úgy juthatunk hozzá, hogy egy hivatalos, és erre konkrét engedélyekkel rendelkező klímaszerelőt, vagy céget megbízunk azzal, hogy az általunk megvásárolni kívánt klímát fel fogja nekünk szerelni. Erre azért van szükség, mert a klímákat a bennük található gáz miatt szakszerűen kell kezelni. 

Ki szerelheti fel a klímát?

Ahogy az előbb is említettük, klímát csak olyan szakember szerelhet fel, aki engedéllyel rendelkezik. Ezt az engedélyt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság állítja ki és csak olyan szakemberek birtokolhatják, akik tényleges végzettséggel és regisztrációval rendelkeznek a klímaszerelés területén. 

Az alkalmazásunkban álló klímaszerelők mindegyike megbízható szakember, akik mindannyian rendelkeznek a szükséges engedélyekkel. Munkájukra minden esetben garanciát vállalunk. 

Ki szerelheti fel a klímát?
Klímavásárlás és telepítés

Klímavásárlás és telepítés egyszerűen, garanciálisan

Azonban, hogy minden bonyodalomtól és kellemetlenségtől megkíméljük, olyan komplett szolgáltatást nyújtunk, amely egyedülálló. Extra szolgáltatásaink keretein belül ingyenesen felkeressük otthonában, ahol tanácsadást nyújtunk Önnek, hogy milyen klímát érdemes vásárolnia. A kiválasztott készüléket felár nélkül meg tudja vásárolni általunk is, márkafüggetlenül, bármilyen árkategóriában. Majd ezt a klíma berendezést  szerelés napján kiszállítjuk Önnek, hogy a tárolása se okozzon problémát. Felszerelés után sem hagyjuk cserben, hiszen gondosan elmagyarázzuk, hogy hogyan működik a készülék, megtanítjuk annak használatát. 

Az általunk felszerelt klímára extra, vagyis 1 teljes év szerelési garanciát biztosítunk, de még itt sem állunk meg, ugyanis az általunk telepített készülékek első tisztítását ingyenesen végezzük el. Ezt az ajánlatot Ön se hagyja ki. Egyeztessen időpontot ügyfélszolgálatunkon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online felületünkön keresztül. 

Klíma szereléssel együtt Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma szereléssel együtt - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463