Klímaszerelés, klíma karbantartás

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klímaszerelés, klíma karbantartás

Klíma szerelés, klíma karbantartás munkálatok elvégzésére csak hivatalos klímaszerelők jogosultak. Amennyiben klímát szeretne, forduljon a több évtizedes tapasztalattal rendelkező cégünkhöz, hogy minőségi kiszolgálást kapjon.

Klímaszerelés, klíma karbantartás Klímaszerelés, klíma karbantartás

Klímaszerelés, klíma karbantartás

Ahhoz hogy a klíma hosszú életű és megbízható legyen, nem elég egy jó minőségű készüléket kiválasztani, azt egyrészt színvonalas kivitelezéssel kell felszerelni, másrészt pedig rendszeres karbantartásnak kell alávetni annak érdekében, hogy hosszú évekig számíthassunk zavartalan működésére. Cégünk komplex szolgáltatás keretein belül, ingyenes helyszíni felmérés alkalmával segít Önnek a megfelelő készülék kiválasztásában, melyet tőlünk is megvásárolhat márkafüggetlenül. A klíma telepítését magas minőségben, igényesen, tisztán és gyorsan végezzük el, ezzel azonban nem ér véget a munkánk. Amellett, hogy minden általunk felszerelt klímára egy teljes év szerelési garanciát vállalunk, a későbbiekben a készülék karbantartásáról és tisztításáról is gondoskodunk.

A karbantartás fontossága

A karbantartás alkalmával átvizsgáljuk a készüléket és kitisztítjuk, ezzel megelőzve a későbbi meghibásodásokat. A klíma szűrőben az egészségre kifejezetten ártalmas kórokozók képesek megtelepedni, melyek a légtérbe ürülés alkalmával komoly felsőlégúti fertőzéseket okozhatnak. Tisztítani azonban nem csak a beltéri egység szűrőit szükséges, hiszen a klímakompresszor kifejezetten nagy környezeti szennyeződésnek van kitéve, amennyiben meghibásodik, nagyon drága a javítási költség vagy a csere. Klíma szerelés, klíma karbantartás komplex szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérje személyre szabott ajánlatunkat és ingyenes helyszíni felmérésünket!

Klímaszerelés, klíma karbantartás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klímaszerelés, klíma karbantartás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463