Klímatelepítés Budapesten

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klímatelepítés Budapesten

Budapest összes kerületében vállaljuk klímák beszerelését, magas színvonalú kivitelezéssel, kedvezményes áron. Extra szolgáltatásaink keretein belül ingyenes helyszíni felméréssel segítjük ügyfeleinket, mely során kiszállási díjat sem számolunk fel.

Klímatelepítés Budapesten Klímatelepítés Budapesten

Klímatelepítés Budapesten

Budapest összes kerületében vállaljuk klímák szakszerű telepítését. Munkánkat a lehető legrövidebb határidőkkel és a legmagasabb színvonalon kivitelezzük, melyről több ezer elégedett ügyfelünk az elégedettségi mutatónk. A klímatelepítés menete már akkor elkezdődik, mikor igyekszünk eldönteni, hogy milyen készüléket válasszunk és azt hova szereltessük fel. Szerencsére ezekre a kérdésekre szakembereink azonnal választ tudnak adni az ingyenes helyszíni felmérés során, mely ügyfeleinknek szolgáltatásunk részét képezi.

Ingyenes kiszállással szereljük fel a készüléket, melyre 1 teljes év szerelési jótállást biztosítunk, ami azt jelenti, ha az egy év alatt meghibásodás történik, akkor azt díjmentesen helyreállítjuk. Emellett, ha minket tisztel meg a bizalmával, akkor az első klímatisztítást is ingyenesen végezzük el. Hívjon minket bizalommal, vagy online felületünkön keresztül kérjen személyre szabott ajánlatot.

Klímavásárlási tudnivalók

Az, hogy milyen klímát válasszunk, nagy felelősség. Főleg azért, mert az időnként, leginkább nyári szezonban felbukkanó akciók könnyen befolyásolják az ember ítélőképességét.  Az akciós klímával önmagában nem lenne baj, hiszen nálunk is vásárolhat akciós modelleket, azonban többnyire noname klímákat szoktak kiárusítani ilyenkor, melyek sajnos nem megbízható készülékek.

A másik dolog, amit vásárlás előtt figyelembe kell venni, hogy magánemberként csakis akkor tudunk készüléket vásárolni, ha rendelkezünk hivatalos végfelhasználói tanúsítvánnyal. Ezt a hivatalos papírt akkor kaphatjuk meg, ha megállapodunk egy hivatalos klímaszerelővel, és mintegy szerződést kötünk vele, hogy a készüléket ő fogja felszerelni. 

Klímavásárlási tudnivalók
Milyen klímát válasszunk?

Milyen klímát válasszunk?

Senkit sem szeretnénk rábeszélni a drágább készülékekre, viszont azért mindenkit óvva intenénk a legolcsóbb készülékektől. Az olcsó sem az, ha kétszer kell megvenni, pláne ha azért kell cserélni, mert bebizonyosodik, hogy nem jó, akkor következő alkalommal az ember már egy drágább modellt fog választani, nagyobb körültekintéssel. Azonban, ha elsőre a minőségi klímát választjuk, akkor nem érhet minket csalódás és nem kell a legdrágább kategóriában gondolkodni, hiszen barátibb áron is vannak megbízható modellek.

Ki szerelheti fel a klímát?

Magyarországon, mint az ország számos országában is törvény szabályozza a légkör védelme érdekében azt, hogy csak és kizárólag engedéllyel rendelkező szakember szerelhet és kezelhet F-gázokkal töltött készülékeket. Ezt az engedélyt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság bocsátja ki, egy F-Gáz azonosító kíséretében.

Vásároljon a kivitelezőtől

Bizonyára már Ön is látja és érti azt, hogy miért nem vásárolhat csak úgy magánember klímát. Azonban van a klíma vásárlásnak egyszerűbb módja is, hiszen a készüléket tőlünk is beszerezheti, ebben az esetben pedig több kellemetlenségtől megkímélheti magát amellett, hogy ráadásul a telepítést is kedvezményes áron végezzük el. 

Ha tőlünk vásárolja meg a klímát, akkor nem kell sorban állnia, cipekednie, a klíma szállításával bajlódnia, mely után a felszerelésig történő tárolás sem minden háztartásban megoldott, hiszen egy klíma kifejezetten nagy és nehéz.

Vásároljon a kivitelezőtől
Klíma karbantartás Budapesten

Klíma karbantartás Budapesten

A klímát azonban ahhoz, hogy évekig megbízhatóan üzemeljen és a legnagyobb hőségben is számíthassunk rá, rendszeresen karbantartásnak szükséges alávetni. A karbantartás során az összes olyan szennyeződést eltávolítjuk, amely veszélyezteti a klíma üzembiztosságát, vagy  egészségünket. A kompresszor nagy mennyiségű légtömeget mozgat meg, melynek következtében a szálló szennyeződések lerakódnak és akadályozzák a működésben. Ennek következtében akár javíthatatlan hiba is felléphet. A beltéri egység szűrőiben pedig olyan kórokozók képesek megtelepedni, melyek súlyos megbetegedéseket okozhatnak.

A gyártók is úgy vállalják a teljes garanciaidőt, ha igazolható, hogy a klíma rendszeresen, azaz minden működési szezon előtt, vagy után karban volt tartva. Ez nyári klímák esetében évi minimum egy alkalmat jelent, de fűtésre is használt készülékek esetében legalább két alkalommal szükséges sort keríteni rá. Budapest összes kerületében vállaljuk klímák szakszerű, garanciális karbantartását.

Klímatelepítés Budapesten Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klímatelepítés Budapesten - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463