Klímaszerelés Budapesten

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klímaszerelés Budapesten

A klímák felszerelését megelőzően ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, mely során hasznos tanácsokon kívül a klíma kiválasztásával kapcsolatos információkkal is ellátjuk. Kérje egyedi ajánlatunkat és bízza profi csapatunkra a kérdést!

Klímaszerelés Budapesten Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten

Amennyiben megbízható klímát szeretne, melyhez nem kell havonta szerelőt hívnia, megbízható céget válasszon a légkondi felszerelésére! Azt se tudja hogy álljon neki a klíma kérdésnek? A válasz egészen egyszerű, forduljon hozzánk, a többit pedig bízza ránk! Igen, ennyire egyszerű! Az első lépéstől az utólsóig profi szakemberekkel navigáljuk végig a folyamatot, melynek végeredményeképpen Ön egy kiváló minőségű, színvonalasan felszerelt klíma boldog és elégedett tulajdonosa lesz majd. Mit kell ehhez tennie?

Ingyenes helyszíni felmérés

Cégünk ingyenes helyszíni konzultációt biztosít, mely több okból elengedhetetlen folyamat. Egy előre megbeszélt időpontban szakértőnk felkeresi Önt otthonában, ahol átfogó vizsgálatot követően az egyedi igények figyelembe vételével segít meghatározni a legideálisabb készülék típusát. Ez a lépés azért fontos, mert a nem megfelelően kiválasztott klíma nem éri el majd a célját vagy pedig a túlzott kihajtás miatt hajlamosabb lesz a meghibásodásra. A klímát sikeres ajánlattételt követően egy év szerelési garanciával telepítjük fel, majd a későbbiekben is gondoskodunk annak karbantartásáról és szervizeléséről. Klímaszerelés Budapesten és Pest megyében, kedvező áron, garanciával! Kérje egyedi ajánlatunkat!

Klímaszerelés Budapesten Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klímaszerelés Budapesten - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463