Klíma méretezés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma méretezés

Nem csak a méret a lényeg, vagyis bár a klíma teljesítménye rendkívül fontos tényező, azonban mellette másra is érdemes figyelni klíma kiválasztása előtt. Egy olcsó klíma, ha nem elég megbízható, többe kerül, mintha egy minőségi modellt veszünk.

Klíma méretezés Klíma méretezés

Klíma méretezés

Klíma vásárlása előtt a legelsőként szokott az a kérdés felmerülni, hogy mekkorát kéne vajon venni? Tény és való, hogy a teljesítmény az egyik legfontosabb tényező klímavásárlás esetén, azonban a másik végletbe se essünk bele, hogy csak ez alapján választunk.

Valójában elég sok mindenre oda kell figyelni, mikor egy klímát kiválaszt az ember, hiszen remélhetőleg sok évre teszi azt. A legegyszerűbb az, ha már a legelső lépés az, hogy szakember segítségét kérjük, mert több olyan dolog is befolyásolhatja a teljesítmény meghatározását, amelyre mi nem is gondolnánk. 

Mekkora klímát vegyünk?

Természetesen van módja annak, hogy kiszámoljuk, nagyjából mekkora klímát kell vennünk. Ezt úgy szoktuk megbecsülni, hogy 1 légköbméter hűtésére nagyjából 40 W szükséges óránként, de csak ha hűtésre használnánk. Ha már fűteni is szeretnénk a klímával, akkor bizony ez már 50 W. 

Átlagszámítással azonban kijelenthetjük, hogy 10 négyzetméterenként 1 kW a szükséges teljesítmény. Érdemes azonban szakember tanácsát kérni a választással kapcsolatban, mert ha véletlenül nem jól mérjük fel az energiaigényt, akkor nem csak a kívánt hőmérséklet marad el, de a villanyszámla is magasabb lesz, még egy energiatakarékos modell esetében is. 

Klíma méretezés
Klíma méretezés

Befolyásoló tényezők

A lakás területén felül azonban más tényezőket is illik figyelembe venni. Egyrészt nem mindegy, hogy mekkora maga a légtér, melyet klimatizálni szeretnénk, vagyis az adott alapterülethez képest mekkora a belmagasság. Az sem mindegy, hogy milyen tájolású az ingatlan, mekkora ablakfelületek helyezkednek el, melyek a napos órákban igencsak tudják befolyásolni lakásunk hőmérsékletét. 

Nem csak a méret a lényeg

A teljesítményen túl azonban a minőség a másik legfontosabb tényez, amely mérvadó kell legyen, ha az ember klímát szeretne vásárolni. Ugyanis hiába választunk jó teljesítményű klímát, ha az a későbbiekben nem lesz eléggé megbízható. Azért érdemes a tanácsunkat kikérnie választás előtt, mert sok éve telepítjük és szereljük ezeket a készülékeket, nincs a piacon olyan márka, melyről ne rendelkeznénk véleménnyel, saját tapasztalattal. Ha megbízható klímát szeretne, mely az otthona igényeit is kielégíti, akkor keressen fel minket és segítünk a választásban. 

Kérje szakember segítségét

Ha biztosan a legjobb döntést szeretné meghozni, akkor már első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot. Ingyenes helyszíni felméréssel megállapítjuk, hogy az Ön otthonába milyen teljesítményű készülék felel meg és megbízható készüléket ajánlunk Önnek, abban az árkategóriában, melyet Ön megállapít erre a célra. 

Egy helyszíni szemle alkalmával felmérjük azt, hogy milyen típusú és mekkora teljesítményű klímára van szüksége ahhoz, hogy minden igényét kielégítse és olyan készüléket válasszon, mely beváltja a hozzá fűzött reményeket, mert megbízható. 

Klímaszerelés ingyenes helyszíni felméréssel
Klímaszerelés ingyenes helyszíni felméréssel

Klímaszerelés ingyenes helyszíni felméréssel

Bármilyen típusú klímáját beszereljük és extra szolgáltatásként egy előzetes helyszíni felméréssel segítjük Önt, mely során tanácsokkal látjuk el a kívánt teljesítménnyel és a klíma leendő helyével kapcsolatban. A felmérésért nem számolunk fel díjat, amennyiben mi szereljük be a készüléket. Klímáját tőlünk is beszerezheti, aminek az az előnye, hogy nem kell vesződnie a végfelhasználói tanúsítvánnyal, a klíma cipelésével, szállításával, majd tárolásával sem addig, amíg be nincs szerelve. 

Budapest összes kerületében vállaljuk klímarendszerek telepítését, szervizelését, karbantartását, rövid határidővel. Minden munkánkra garanciát vállalunk. Az általunk beszerelt klímára 1 teljes év szerelési garanciát vállalunk és egy ingyenes karbantartással ajándékozzuk meg Önt. 

Klíma méretezés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma méretezés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463