Mitsubishi klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Mitsubishi klíma

A Mitsubishi márka már bizonyított más területen is. Vannak gyártók, melyek más termék gyártása után kezdenek klímát a piacra dobni, de nem mindig lesznek elég sikeresek ezen a területen. A Mitsubishi a klímák területén is aratott.

Mitsubishi klíma Mitsubishi klíma

Mitsubishi klíma

A Mitsubishi klímák az abszolút megbízhatóság megtestesítői. Mivel szolgáltatásaink részét képezi az is, hogy tanácsadással szolgálunk már leendő ügyfeleink számára, így megszoktuk, hogy tőlünk kérdezik, milyen gyártmányt érdemes megvásárolni. Bizton állíthatjuk, hogy nincs az országban olyan klíma, melyet nem szereltünk vagy szervizeltünk volna már, így ha valakinek van tapasztalata, azok mi vagyunk.

Munkánk során nyert tapasztalataink birtokában kijelenthetjük, hogy a Mitsubishi klímák kifejezetten megbízható gyártmányok, klímák területén is. Meghibásodáshoz a többi gyártmányhoz képest kifejezetten kis százalékban hívnak minket. 

Mitsubishi klíma telepítése Budapesten

Cégünk bármely Mitsubishi gyártmányú klíma telepítését vállalja Budapest összes kerületében. Extra szolgáltatásaink keretein belül előzetes és ingyenes helyszíni felmérés során szaktanácsot adunk arról, hogy milyen teljesítményű klímát javaslunk az Ön igényeihez. Ezután lehetőséget biztosítunk, hogy sok kellemetlenségtől megkímélve magát, rajtunk keresztül vásárolhassa meg klímakészülékét. 

Így nem kell bajlódnia a végfelhasználói tanúsítvánnyal, a szállítással, de még a tárolással sem. A szerelés napján kiszállítjuk, így előtte nem kell kerülgetnie a nagy és nehéz készüléket. Minden általunk elvégzett telepítésre 1 teljes év szerelési garanciát adunk, emellett, az első klímatisztítást ingyen végezzük el. 

Mitsubishi klíma telepítése Budapesten
Mitsubishi klíma karbantartása

Mitsubishi klíma karbantartása

Mint minden klímát, a Mitsubishi klímákat is rendszeresen karban kell tartani. Ez a karbantartás biztosítja számunkra, hogy a készülékünk megbízhatóan ki fog szolgálni minket a soron következő szezonban is. Ennek alkalmával ugyanis olyan létfontosságú ellenőrzéseket kell elvégeznünk, melyen nélkül nem garantálható, hogy a klíma ki tudja szolgálni Önt, sőt, akár tönkre is mehet.

Mikor kerítsünk sort a karbantartásra?

A karbantartás fontossága nem vitatható, az azonban jogos kérdés, hogy mikor végeztessük el ezt a szakemberekkel. Ha megvárjuk a szezon beköszöntét, nem biztos, hogy jól járunk, hiszen az is lehet, hogy már az első beindítás alkalmával jelzi a készülék, hogy valami nincs rendben. Ekkor Ön szól nekünk, sok mással együtt, akik az utolsó pillanatra hagyták a karbantartást és sajnos előfordulhat, hogy várnia kell ránk. Ha viszont szezon előtt, tavasszal, téli használat esetén pedig ősszel kerít sort erre, akkor várnia sem kell és az is biztos, hogy mire használni szeretné, a klíma készen fog állni erre. 

Mitsubishi klíma tisztítása

A Mitsubishi klímát rendszeresen tisztítani szükséges ahhoz, hogy a szűrőrendszerekben megtelepedő kórokozók ne kerülhessenek a légtérbe, ezzel is komoly megbetegedéseket okozva. Ezek ugyanis kiváló táptalajjal szolgálnak olyan baktériumoknak, vírusoknak és gombáknak, amik súlyos felső légúti betegségekért lehetnek felelősek. 

A tisztítás során speciális fertőtlenítőszert juttatunk az egész rendszerbe, hogy az mindenhol elvégezze a fertőtlenítést. Ezzel körülbelül fél évre biztosítjuk azt, hogy ne kelljen családunk egészsége miatt aggódnunk. 

Mitsubishi klíma tisztítása
Extra szolgáltatásaink

Extra szolgáltatásaink

Extra szolgáltatásaink már vásárlás előtt is segítséget nyújtanak Önnek, mivel ha minket bíz meg a klíma beszerelésével, úgy az előzetes helyszíni felmérésünk ingyenes. Ennek alkalmával Önnek kiszállási és tanácsadási díjat sem kell fizetnie. A felmérés alkalmával nem csak abban adunk tanácsot, hogy milyen típusú és teljesítményű készüléket ajánlunk, de arra is kitérünk, hogy hova lehet úgy felhelyezni , hogy a kiáramló hideg levegő ne érjen senkit közvetlenül, de a lakásunkat is eredményesen lehűthesse. 

Felhelyezés után pedig gondosan elmagyarázzuk és megtanítjuk a a készülék helyes használatát, funkcióit is. Ezért nem kell amiatt aggódnia, hogy a szerelés után egyedül marad egy vadonatúj klímával és Önnek kell kikísérletezni, hogy hogyan működik.

Mitsubishi klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Mitsubishi klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463