Klíma javítás Budapest

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma javítás Budapest

A klímakészülékek érzékeny és bonyolult szerkezetek, melyek javítását kizárólag klímaszerelők végezhetik el. A meghibásodás mögött számtalan dolog állhat ennek már a megállapítása is szakképzett szerelő feladata, aki megfelelően tapasztalt.

Klíma javítás Budapest Klíma javítás Budapest

Klíma javítás Budapest

A klímák meghibásodását számtalan dolog okozhatja, egy elzáródott cseppvízelvezető cső, melybe a bogarak előszeretettel húzódnak be, a hűtőközeg minimális szivárgása pedig szintén drasztikus teljesítmény csökkenést eredményezhet. A kompresszor a klíma lelke és egyben legdrágább alkatrésze, mely időnként alapos tisztításra szorul, ennek hiányában akár javíthatatlanul tönkremehet, de ezenkívül is számos oka lehet egy hibás klímának, azonban ennek feltárása mindig szakember által kell hogy történjen.

Márkafüggetlen javítás

Amennyiben azt tapasztalja, hogy a készüléke nem működik megfelelően, feltétlenül hívja a javítási munkálatokban jártas kollégáinkat, akik jó eséllyel a helyszínen azonnal képesek elvégezni a hibaelhárítást. A hibabejelentés alkalmával kérjük említse meg készüléke pontos típusát, hogy munkatársaink felkészülten érkezhessenek Önhöz és a javítást azonnal megkezdhessék. Ritkán előfordulhat, hogy egy klíma javítása lehetetlenné válik vagy anyagilag nem éri meg. Ebben az esetben a készülék cseréjét rövid határidővel és kedvező áron végezzük el és a hibás készülék elszállításáról gondoskodunk. A javítási munkálatokat márkafüggetlenül végezzük, ennek megfelelően minden valaha Magyarországon forgalomba helyezett készüléket magas minőségben látunk el és javítunk meg. Forduljon hozzánk bizalommal kérje ajánlatunkat klíma javítás Budapest szolgáltatásunkra!

Klíma javítás Budapest Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma javítás Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463