Wifis klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Wifis klíma

A wifi az egyik legpraktikusabb találmány talán az elmúlt évtizedeket tekintve. Segítségével bárhol és bármikor internethez férhetünk, kezelhetjük okos eszközeinket, akár már a klímánkat is. Igen, már a klímák is okosodnak, bármilyen hihetetlen.

Wifis klíma Wifis klíma

Wifis klíma

Mi az a wifis klíma, mire jó és egyáltalán, kell ez nekünk? Rengeteg típusú klíma elérhető már a piacon, köztük utat törnek magunka a wifis klímák is. Érdemes azonban beruházni rá? Nem csak egy újabb őrület, hogy minden legyen okos körülöttünk, mert ez a sikk manapság? 

Egy biztos. A wifis klímának lehetnek előnyei, ha valaki ezeket ki tudja használni, azonban érdemes kicsit a színfalak mögé néznünk ahhoz, hogy megértsük, a wifi nem minden. Ha csak a wifi funkció alapján választanánk, könnyen sétálunk olcsó csapdába, mely később veszteségbe fordulhat. 

Okos klíma

Az okos klíma tulajdonképpen a wifis klíma. Az a lényege, hogy a rendszert, mely wifivel bárhonnan elérhető, több eszközzel, akár egy másik városból is be tudjuk indítani. 

Azonban az okos klíma nem csak a wifi miatt okos. Számos olyan funkcióval rendelkezhet, amely miatt akár érdemesebb is számolni vele, mint a wifi, mely pár készülékbe utólag is telepíthető akár. Ilyenek például az energiatakarékos éjszakai funkció, automatikus szűrőtisztítás, mely ugyan nem helyettesíti a klíma tisztítását, de hasznos funkció. Ezen kívül lehet bennük mozgásérzékelő, hűtő és fűtő funkció közötti automatikus váltakozás. Mind mind hasznos funkciók, melyek jól kihasználhatók, ám nem szabad csak ezek alapján választani. A gyengébb minőségű márkák is elő tudnak állni ilyen funkciókkal szerelt készülékekkel, azonban a klíma megbízhatóságát is fontos figyelembe venni. 

Wifis klíma
Wifis klíma

Okos otthonok

Egyre több olyan háztartási eszközt gyártanak, amely úgynevezett okos funkciókkal rendelkezik. Okos kávéfőző, okos telefon, okos autók. Mivel az emberek egyre többet rohannak, ezért hasznos találmányok ezek és talán nem kell követ vetnünk arra, aki ilyen okos eszközökkel szeretné az életét kényelmesebbé tenni. 

Okosodik a világ is

Gyermekeink úgy születnek szinte, hogy gond nélkül kezelik az okos eszközöket, az oktatásba is be lettek építve ezek a modern technológiák. Szerencsére az okos eszközök esetében nem kell attól tartanunk, hogy fellázadnak és átveszik a hatalmat az emberiség felett, mint azt pár filmben megálmodták. Azonban rengeteg segítséget nyújthatnak nekünk abban, hogy az egyre inkább rohanó világban kezelni tudjuk eszközeinket, kényelmes módon. 

Klímaválasztás előtt

Fontos viszont, hogy a klímánk ne csak okos legyen. Legyen megbízható is, mert hiába okos, ha hamar tönkremegy. Mindenképp kérje szakember véleményét azzal kapcsolatban, hogy milyen klímát érdemes megvenni, mert valószínűleg szeretné Ön is, ha okos, ha nem, de működjön.

Az okos klíma nem minden. Éppúgy, mint az okos telefonok esetében is, a minőségi okos klímák után gyorsan megjelennek azok a készülékek, melyek okos funkciókkal vannak szerelve, de nem túl megbízhatóak. Kérje ki véleményünket, hogy segíthessünk jól választani!

Wifis klíma
Wifis klíma

Okos klímák szerelése garanciával

Természetesen nem csak a választásban, de a felszerelésben is számíthat ránk. Bármilyen klímát választ, legyen az nagyon okos, vagy csak kicsit, mi mindenképp minőségi munkával, gyors határidővel szereljük be Önnek, hogy mielőbb élvezhesse. 

Budapest egész területén vállaljuk klímarendszerek telepítését, javítását, karbantartási munkálatait. Ráadásul extra szerelési akciónk keretein belül egy ingyenes tisztítás is az Öné, ha mi szereljük fel a klímát.

Wifis klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Wifis klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463