Klíma gázfeltöltés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma gázfeltöltés

A klímakészülékekben találhato hűtőközeg meglehetősen kis mennyiségű fluortartalmú gáz, azonban ennek minimális szivárgása esetén is a berendezés teljesítménye drasztikusan csökkenhet. Azonban nem csak ez a veszélye a hiánynak.

Klíma gázfeltöltés Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés

Egy átlagos klímakészülék hűtőközege nagyjából 90 deka, valljuk be ez nem nagy mennyiség. Éppen ennek köszönhető az, hogy egy minimális szivárgás vagy hiány esetén a klíma teljesítménye drasztikusan csökkenhet, így nagyon ritka, ha ez a teljesen egyértelmű hibajelenség rejtve marad. Ettől függetlenül gyakran tapasztaljuk, hogy hiányos hűtőközeggel üzemeltetik a klímát egészen addig, amíg az nem fúj a szobahőmérsékletnél melegebb levegőt vagy a kinti kánikulának megfelelő hőmérséklet.

Nincs gáz? Akor gáz van!

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a hiányos hűtőközeggel való üzemeltetés nagy mértékben terheli a klíma kompresszort, mely ennek következtében túlmelegedhet és tönkremehet. Amennyiben azt tapasztalja hogy a klíma nem fúj eléggé hideg levegőt, esetleg a rézcsövek felületén fehér deresedés jelenik meg, értesítsen minket, hiszen egy klíma gázfeltöltés minimális költséggel jár, egy kompresszor cseréjével ellentétben. Klíma gázfeltöltés előtt minden esetben vákuumozást, azaz szivárgás mentesség vizsgálatot végzünk a készüléken. A jó minőségű klímák esetében elegendő akár öt évente egyszer pótolni a hűtőközeget, de vannak olyan magas minőségű berendezések is, melyeket még ritkábban kell tölteni. Klíma gázfeltöltés szolgáltatásainkat Budapesten és Pest megyében is kedvező áron, garanciával végezzük el, gyors kiszállással.

Klíma gázfeltöltés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma gázfeltöltés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463