Megéri olcsó klímát venni?

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Megéri olcsó klímát venni?

A rövid válasz nem. A hosszabb ennél nyomósabb indokokat kíván. Az olcsó klíma veszélyes. Hogy miért? Mert nincs mögötte egy brand, amely már bizonyította megbízhatóságát. Ettől függetlenül lehetünk a szerencsés kivételek, de érdemes kockáztatni?

Megéri olcsó klímát venni? Megéri olcsó klímát venni?

Megéri olcsó klímát venni?

Bár erre a kérdésre lehetne egy szóval is válaszolni, inkább mégsem tesszük. Ehelyett kifejtenénk, hogy miért nem érdemes az olcsóbb kategóriájú klímák közül válogatni. Éppúgy, mint az autóknál, vagy más használati tárgyaknál és készülékeknél, a klímáknál is veszélyes lehet az olcsóbb kategóriák közül választani. A minőséget meg kell fizetni és itt nem arra szeretnénk célozni, hogy rögtön a legdrágábbat kell helyette megvenni, mert nem feltétlenül az a jó választás. Meg kell keresni az arany középutat és inkább az igényeinknek megfelelő, de jó minőségű klímák között kell válogatni.

Ha kíváncsi rá, hogy miért nem javasoljuk a legolcsóbb klíma megvételét, akkor olvasson tovább. 

Miért veszélyes olcsó klímát venni?

Ahogy az előbb is írtuk, az olcsó klíma veszélyeket rejthet magában. Miért? Azért mert egy minőségi terméknek ára van és ez a klímákra is igaz. Még egy olcsó klíma sem igazán olcsó, ha egy átlagkeresethez képest nézzük az árakat. 

Főleg akkor nem lesz olcsó az olcsó, ha történetesen nem egy megbízható minőségről beszélünk. Lehet, hogy megvételkor olcsóbban tudjuk megvásárolni, ám ha tönkremegy ráfizethetünk az olcsóságára. A minőségi modellek, ugyan kicsit többe kerülnek, de érdemes rájuk költeni, mivel ezek a készülékek már bizonyították megbízhatóságukat. Klímavásárlási tanácsadással segítjük ügyfeleinket, hogy biztosan jól válasszanak. Helyszíni felmérésünk abban az esetben ingyenes, ha a kiválasztott klímát mi szereljük fel. Érdemes szakértő véleményét kérni a választás előtt.

Miért veszélyes olcsó klímát venni?
Klíma beszereléssel együtt

Csalogató akciók

Biztos Önnek is feltűnt már, hogy a nyár közeledtével egyre több helyen reklámoznak akciós klímákat. Természetesen bele lehet futni jó modellekbe, azonban érdemes az akciók körmére nézni kicsit. Többnyire az elavult modelleket akciózzák le, melyek nem feltétlenül rosszak, agy megbízhatatlanok, ám egy kicsivel több pénz ráfordítással lehet, hogy komoly összegeket tudunk megspórolni, ha a modernebb készülék például sokkal gazdaságosabban üzemeltethető. Ebben az esetben ugyan idő, mire a többlet kiadás megtérül, ám a plusz az plusz. 

A minőségnek ára van

A másik ok, ami miatt óvva intjük bármilyen akciós noname klíma megvásárlásától, hogy a minőségnek akkor is ára van, ha épp a bizonyos megbízható modellt kicsit népszerűsíteni próbálják egy akció keretein belül. Ebben az esetben is drágább lesz, mert a minőségnek akciósan is ára van. 

A legdrágább a legjobb? 

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a legdrágább klímát kell megvenni a legolcsóbb helyett. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően kitartunk amellett a véleményünk mellett, hogy többféle árkategóriában találni megbízható klímákat, azonban elsősorban azt kell figyelembe venni, hogy Önnek mik az igényei és az otthonának  milyen adottságai vannak, ami befolyásolhatja a választást. 

Először fel kell mérni az ingatlant, az igényeket, majd ezek tudatában, a saját pénztárcánknak megfelelően lehet folytatni a keresést. Ha mi szereljük be a klímát, akkor ingyenesen javasolni fogunk Önnek olyan modellt, ami tapasztalataink alapján megbízható, hiszen nálunk jobban senki nem ismeri a klímákat. 

Klíma beszereléssel együtt
Klíma beszereléssel együtt

Klíma beszereléssel együtt

Emellett klímáját természetesen tőlünk is megvásárolhatja, méghozzá márkafüggetlenül. Nem vagyunk hivatalos viszonteladók, így nem az éppen divatos modellt fogjuk Önre sózni. A személyes tapasztalataink alapján megbízhatósági sorrendet felállítva több olyan modellt fogunk javasolni, amelyek között Ön is egészen biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet. 

A kiválasztott klímát kedvező áron be is szereljük Önnek, mely munkára 1 teljes év szerelési garanciát biztosítunk. Emellett egy ajándék ingyenes tisztítást is adunk önnek, bizalmáért cserébe. Ha klímát szeretne hívja ügyfélszolgálatunkat és egeztessen időpontot még ma!

Megéri olcsó klímát venni? Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Megéri olcsó klímát venni? - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463