Milyen klímát vegyek

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Milyen klímát vegyek

Aki azt állítja, hogy könnyű klímát választani, annak vagy nagyon nagy szerencséje van, vagy.. Vagy van egy megbízható klímaszerelője, aki tanácsokkal látja el vásárlás előtt, sőt nem csak hogy megveszi, de haza is cipeli helyettünk a klímát.

Milyen klímát vegyek Milyen klímát vegyek

Milyen klímát vegyek

A klímakérdés soha nem egyszerű. Márkák tömkelegei mosolyognak az áruházak polcairól. Ha a vélemények alapján próbálunk elhatárolódni, akkor sem vagyunk sokkal könnyebb helyzetben, hisz sok ismert márka még több típusa kiváló választás lehet, csak kérdés, hogy nekünk melyik felel meg a leginkább. 

Hiszen rengeteg különféle funkció áll a rendelkezésünkre, modern okos klímák, vagy egyszerű, de megbízható modellek kínálják magukat, tényleg nehéz a választás. Ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést hozhassuk meg, először is fel kell térképeznünk az elvárásainkat és otthonunk adottságait sem árt figyelembe vennünk. 

Milyet ne? 

Talán egy fokkal előrébb lehetünk, ha először azokat zárjuk ki, amiket semmiképp nem szabad megvenni. Ebbe a csoportba nyugodt szívvel és szégyenérzés nélkül soroljuk a név nélküli, úgynevezett "noname" klímákat, melyek ugyan csinosak, de a klímák területén ugyan semmit nem bizonyítottak még eddig, legfőképp a megbízhatóságukat. 

Ezután, de még feltétlenül azelőtt, hogy az akciós ajánlatokat megszállnánk, tisztázzuk le, hogy a legtöbb akciós klíma elavultnak számít, hiszen évről évre jobb és jobb modelleket dobnak piacra. Hiába csak pár éves modell, amit rendkívül kedvező áron szeretnének nekünk eladni, kicsivel drágábban olyat vehetünk, ami a különbséget akár duplán hozza vissza, mert mondjuk sokkal kevesebbet fogyaszt. Természetesen lehetnek kivételek, mikor egy korszerű és megbízható modellt kedvező áron meg tudunk vásárolni és történetesen még az otthonunkba is megfelelő a teljesítménye, azonban egy-egy elhamarkodott vásárlás előtt érdemesebb szakértő tanácsát kérni, melyre nálunk ingyen is lehetősége nyílik! 

Milyen klímát vegyek
Mekkora klímát válasszunk?

Mekkora klímát válasszunk?

A klímák méretét laikusok elsősorban a lakás alapterületéhez képest kalkulálják ki, pedig ezen kívül számos tényezőt illene figyelembe venni. A gyors átlagszámítás valójában egy kiindulási alap kellene legyen, majd ebből számolunk tovább, ha láttuk az ingatlant. Tévesen gondolják, hogy a falak szigetelése a legfontosabb befolyásoló tényező ilyen esetben, hiszen persze, sokat számít, de egy napsütötte ablak, főleg ha hatalmas, a függöny ellenére is rengeteget dolgozik a lakás hőmérsékletén. 

Fűtésre is ugyanolyan teljesítmény szükséges?

Annak, aki nem csak nyáron, hanem télen is szeretné használni a klímát, tehát fűtene vele, nem feltétlenül elég ugyanakkora teljesítményű készülék. Persze, ha adott esetben csak kiegészítő fűtésre alkalmaznánk, akkor ennek kevésbé éreznénk a hátrányát, de ha állandó, vagy akár önálló fűtést tervezünk, akkor egészen máshogy kell számolnunk. 

Drága vs. olcsó klíma

Még mielőtt félreértés szagú lenne a dolog, azt azért szeretnénk tisztázni, hogy nem azt állítjuk, csak a drága klíma a jó. Sőt. Kifejezetten vállalható árfekvésben is találhatunk olyan készülékeket, amik hosszú távon is hűen ellátják feladatukat, viszont itt már kevés egy-egy felhasználói vélemény. Az olcsó klíma sem lesz az, ha nem jól választunk és cserélni, vagy kiegészíteni szükséges a későbbiekben.

Munkánk során minden, hazai forgalomban fellelhető klímával volt szerencsénk megismerkedni már. Ezért bizton állítjuk, hogy olyan választást fogunk Önnek javasolni, amivel utólag is elégedett lesz és ehhez nem feltétlenül kell túllépnie az adott keretet. Minden árkategóriában tudunk megbízható klímát ajánlani.

Drága vs. olcsó klíma
Klímaszerelés Budapesten

Szerezze be tőlünk, garanciálisan be is szereljük

Ha megvan már, hogy milyen klíma a kiválasztott szerencsés, akkor Önnek nem kell bajlódnia sem a vásárlással, sem a szállítással, de még a tárolással sem. Valljuk be, egy klíma se nem kicsi, se nem könnyű, tehát ezen folyamatok bármelyike okozhat kellemetlenségeket. Mi azonban a helyszínre szállítjuk a klímát, melyet rajtunk keresztül is meg tud vásárolni.

A felszerelést garanciálisan végezzük és rövid határidővel. Előre megállapodunk abban. hogy hova szerelve szolgálja ki a lakást leginkább a készülék, valamit a felszerelési technikában, mint vésés, vagy pedig kábelvezető csatornák. Mi magunk előbbit javasoljuk, mert bár több munkával jár azonban esztétikusabb az eredmény. Időpontot egyeztethet ügyfélszolgálatunkon, vagy online is felveheti velünk a kapcsolatot. 

Milyen klímát vegyek Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Milyen klímát vegyek - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463