Daikin klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Daikin klíma

A Daikin név egyet jelent a megbízhatósággal. Rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a Daikin klímák. Egyszerű, letisztult felületeikkel, könnyű kezelhetőségükkel és magas szintű megbízhatóságukkal nem ok nélkül kerület a legkeresettebbek közé.

Daikin klíma Daikin klíma

Daikin klíma

A Daikin klímák a Mercedese. Legalábbis így tartja a mondás, nem véletlenül. A Daikin klímák a japán csúcstechnológiáknak köszönhetően új valóságot teremtettek a klimatizálás területén. Eléggé össze kell szedni magát annak, aki meg szeretné közelíteni a Daikin színvonalat. 

Sok ismert nagyvállalat foglalkozik más területen is gyártással. Ez nem feltétlen rossz, de előfordul, hogy hírnevüket inkább az általuk gyártott tévéknek köszönhetik. A Daikin viszont a klimatizálással foglalkozik, lassan már 100 éve. Sejthetjük, hogy nem véletlen az, ha ennyi idő alatt a kategória mestereivé váltak. 

Daikin klíma telepítés Budapesten

Profi szakemberekkel vállaljuk Daikin klímák telepítését Budapest összes kerületében. Munkatársaink kivétel nélkül nagy tapasztalattal rendelkező klímaszerelők, akik szakmai múltjuknak köszönhetően magas színvonalú munkát végeznek. Cégünk rendkívül rövid határidőkkel és kedvező árakon vállalja Daikin klímák felszerelését. 

A Daikin klímák között azonban nagyon széles a választék. Ahhoz, hogy pontosan be tudjuk határolni, hogy mekkora teljesítményű klímákra van szükségünk, bizony több dolgot figyelembe kell venni, mint ahogy azt is, hogy milyen funkciókkal szerelt modellt válasszunk. Minél több extrát tartalmaz egy klíma, annál drágább, de nem biztos, hogy ezeket az adottságokat ki fogjuk tudni használni. Az viszont tény, hogy a Daikin klímák rendkívül sokféle megoldást kínálnak, melyben egy klímákban kevésbé jártas ember elveszhet. Ebben az esetben érdemes szakembert hívni, aki segít eligazodni ebben a világban. 

Daikin klíma telepítés Budapesten
Daikin klíma tisztítás

Extra szolgáltatásaink

Extra szolgáltatásként biztosítunk Önnek egy ingyenes helyszíni felmérést, mely során felmérjük a lakás adottságait. Figyelembe vesszük, hogy hűtő, vagy hűtő-fűtő klímát szeretne és ez alapján abban az árkategóriában, amit kijelöl erre, javasolni fogunk egy olyan klímát, amely biztosan megfelel az elvárásainak.

Ingyenes tisztítással kedveskedünk

Ezen kívül ráadásul egy ingyenes tisztítással, vagy karbantartással ajándékozzuk meg, ha úgy dönt, minket bíz meg klímája beszerelésével. A klíma tisztítása nagyon fontos, mivel a szűrőkben akár életveszélyes megbetegedéseket okozó kórokozók telepedhetnek meg, melyek ha szaporodásnak indulnak, akkor könnyedén a légtérbe kerülnek, ezzel veszélyeztetve családunk egészségét. Soha ne spóroljon a klíma szakember által történő tisztításán! 

Daikin klíma karbantartás

A klíma karbantartás a Daikin klímákat is érinti. Hiszen a Mercedest is kell  szervizelni időnként. Ahhoz, hogy a befektetésünk biztonságban legyen, vagyis a klímánk évekig működjön, elengedhetetlen a rendszeres karbantartás, melyet csak szakember végezhet el. Ellenkező esetben a gyári garanciát elveszíthetjük. 

A klíma egy hűtőközeggel üzemelő berendezés, mely olyan gázokat tartalmaz, amik hatást gyakorolnak a légkörre. Emiatt csak engedéllyel rendelkező szakember kezelheti az összes klímát. 

Daikin klíma karbantartás
Daikin klíma

Ki szerelheti fel a klímát? 

Fejtsük ezt ki bővebben. Pár évvel ezelőtt alkottak egy olyan rendeletet, mely kimondja, hogy Magyarországon csak és kizárólag olyan szakember végezhet el klíma telepítést és javítást, aki rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsájtott hivatalos engedéllyel, mely végzettséghez, regisztrációhoz kötött. 

Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy olyan klímaszerelőket alkalmazzunk, akik minden hivatalos és erkölcsi követelménynek megfelelnek. Az általunk foglalkoztatott klímaszerelők kivétel nélkül ilyen szakemberek, akik munkájára nyugodt lelkiismerettel vállalunk garanciát. 

Daikin klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Daikin klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463