Klíma fűtés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma fűtés

Klímával fűteni ma már nem álom többé. Szerencsére az inverteres klímák kimagaslóan energiatakarékos működésüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak már akár önálló fűtésrendszerként is helyt állni. Biztonságos, tiszta fűtés, tűzveszély nélkül.

Klíma fűtés Klíma fűtés

Klíma fűtés

A klíma fűtés elsőre vegyes érzelmeket vált ki az emberekből. Sokan azt se tudják, hogy beszerezhetők olyan klíma berendezések, amelyek alkalmasak fűtésre, pedig régóta találni ilyen modelleket a kínálatban. Ennek az oka az lehet, hogy a régebbi készülékek, amik rendelkeztek már fűtő funkcióval, ezt a feladatot nem olyan minőségben látták még el, ahogyan azt mi elvártuk volna tőlük. Inkább kiegészítésre voltak alkalmasak, mikor a központi fűtésre még várni kellett, de már hűvösek voltak az éjszakák.

Azonban napjainkban egyre elterjedtebb ez a technika és egyre többen választják a klíma fűtést. Hogyan lehetséges ez, minek köszönhető ez a változás? Annak, hogy a technológiai újítások ma már sokkal gazdaságosabb használatot tesznek lehetővé és végre megjelentek azok a készülékek a piacon, amelyek alkalmasak már rendes fűtésre is, akár önálló rendszerként alkalmazva is.

Megéri klímával fűteni?

Hogy kinek éri meg klímával fűteni és kinek nem, az egy elég sokoldalú kérdés. Természetesen több irányból meg lehet ezt a kérdést közelíteni és ha válaszokat keresünk, akkor ne egy gázfűtés szerelőt kérdezzünk meg erről, mert nyilván a saját szolgáltatását szeretné eladni, mint ahogyan minden szakember. Mi igyekszünk az előnyeit és a hátrányait is felsorakoztatni, hogy tényleg reálisan kapjon rálátást az, aki efelől érdeklődve olvassa e sorokat.

A klíma fűtés az elektromos árammal való fűtések csoportjába tartozik és mint olyan, árammal működik. Egy elektromos fűtés soha nem lesz sokkal olcsóbb, mint egy egészen korszerű gázfűtés, viszont szerencsére ma már drágább se nagyon. A korszerű berendezéseknek köszönhetően ma már annyira energiatakarékos eszközöket tudunk beszerezni, melyekkel nagyon gazdaságosan tudunk fűteni is. Összegezve, a klíma fűtés nem olcsóbb, de nem is drágább átlagosan, mint egy korszerű gázfűtés, azonban ez csak az új típusú rendszerek esetében érvényes, hisze egy elavult fűtésrendszer minden, csak nem gazdaságos. 

Klíma fűtés
Klíma fűtés

Fűtéskorszerűsítés klímával

Akkor éri meg a legjobban klíma fűtésre korszerűsíteni, ha ezt egy gázfűtés korszerűsítés helyett tudjuk elvégezni. Ebben az esetben mérni sem lehet a különbséget, mivel egy kondenzációs kazán és egy új kémény borzasztó drága. Természetesen egyéb esetekben is jó döntés lehet, hiszen kiépítése nem drága, bár ez függ attól, hogy milyen készüléket választunk, hiszen már telefonról vezérelhető okos klímák is kaphatók, amik többe kerülnek, de kérdés, hogy kihasználjuk-e az okos funkcióikat. 

Milyen klímával fűtsünk?

A gazdaságos fűtésre az inverteres klíma alkalmas. Ez egy új típusú készülék, mely teljesen más elven működik, mint az elődei. Állandó, de alacsony fokú és szabályozott kompresszor használatának, valamint beépített érzékelőinek hála új ajtót nyitott számunkra a klímák világába. A hálózatot egyáltalán nem terheli és kivételes mértékben energiatakarékos. Önálló fűtés ellátására is alkalmas, nem csak kiegészítő fűtésre elegendő. Szűrői a levegő minőségéhez is hozzájárulnak és nagyon biztonságos velük fűteni.

Klíma fűtés tudnivalók

Azonban a klíma fűtésnek lehetnek, ha nem is hátrányai, de olyan tényezői, amikkel nem árt előre számolnunk. Az inverteres klíma akkor tud energiatakarékosan üzemelni, ha megfelelően választjuk ki a teljesítményét. Egy beltéri egység egy nagyjából 80-100 m2-es lakás ellátására elegendő. Ha ennél nagyobb a lakás, esetleg többszintes, úgy nem biztos, hogy elegendő egy készülék. Elérhető árakon beszerezhető már, azonban nem mindegy, hogy egyet, vagy kettőt kell venni belőle. A másik, amivel illik számolni, hogy a klíma fűtés nem a karbantartás nélküli kategória. Ahhoz, hogy megbízhatóan üzemeljen, évente legalább 2 alkalommal karbantartásnak kell alávetni. 

A ki nem tisztított klíma akár komoly megbetegedéseket is okozhat, mint a légiós betegség, vagy krónikus tüdőgyulladás.

Klíma fűtés
Klíma fűtés

Klíma fűtés beszerelés Budapesten

Cégünk klíma fűtés kiépítését vállalja Budapest egész területén, rövid határidővel, garanciálisan. Ha klímarendszer telepítését fontolgatja, érdemes felvenni velünk a kapcsolatot még a folyamat elején. Egyrészt, mert az általunk érvényesített végfelhasználói tanúsítvány nélkül nem tud készüléket vásárolni, másrészt azért, mert sokszor cserélünk készüléket olyan helyen, ahol az ügyfél kicsit makacs volt és a neki szimpatikus modellt szereltette be előzőleg, melyről azonban kiderült, hogy nem elég nagy a teljesítménye. Természetesen klímáját rajtunk keresztül is beszerezheti.

Amennyiben velünk szerelteti be klímáját, úgy az 1 év szerelési garancia mellé meglepjük egy ajándék karbantartással. Időpont egyeztetésért hívja ügyfélszolgálatunkat!

Klíma fűtés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma fűtés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463