Klíma vásárlás

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma vásárlás

Klímavásárlás előtt alaposan érdemes tájékozódni, mielőtt akciós, ám elavult modellekbe futnánk bele. Azt sem árt tudni, hogy vásárláshoz szükségünk lesz egy végfelhasználói tanúsítványra, mely nélkül nem tudjuk megvenni a klímát.

Klíma vásárlás Klíma vásárlás

A klímavásárlás szabályai

A klímavásárlásnak szabályai vannak. Ezeket okkal hozták. Régebben ugyan bárki vehetett klímakészüléket, azonban ma már más a helyzet. Miért van ez így? Mik ezek a szabályok, mi kell ahhoz, hogy valaki klímát tudjon vásárolni?

Pár évvel ezelőtt megalkottak egy rendeletet, mely kimondja, hogy klímát csak olyan magánszemély vásárolhat, aki rendelkezik végfelhasználói tanúsítvánnyal. A végfelhasználói tanúsítványt olyan szakember állítja ki nekünk, akivel úgymond leszerződünk a készülék beszerelését illetőleg. Mivel ez a rendelet azt is kimondja, hogy klímát csak engedéllyel rendelkező szakember telepíthet. Ennek több oka is van. Egyrészt az, hogy az Ön klímája biztos kezekben legyen, másrészt pedig, hogy a klímákba töltött F-gázok, melyek hatást gyakorolnak az üvegház-hatásra, szakszerűen legyenek kezelve. 

Mire érdemes figyelni?

Amikor az ember kiválaszt egy klímát, gyakran csak márka, vagy funkciók alapján teszi azt, esetleg még figyelembe veszi, hogy melyik készülék tetszik neki, vagy illik a berendezéshez. Azonban egy klíma kiválasztásakor számos tényezőt figyelembe kell venni és a teljesítményt sem mindig elég kiszámolni az alapján, hogy mekkora a lakás alapterülete. Ahhoz, hogy a klíma teljesítményét helyesen állapítsuk meg, több dolgot érdemes figyelembe vennünk. 

Még a készülék kiválasztásával sem vagyunk készen, hiszen azt is el kell dönteni, hogy hova legyen az majd felszerelve, ahhoz, hogy biztosan a várt eredményt biztosítsa. Ugyanúgy azt is érdemes előre eldönteni, hogy mely típusú klíma az, ami a legpraktikusabb az Ön otthonába és a csövek elvezetését hogyan szeretnénk majd megoldani, véséssel, mely diszkrétebb megoldást kínál, de több munkával, vagy kábelvezetőkkel, mely egyszerűbb ugyan, de kevésbé esztétikus. 

Klíma vásárlás
Klíma vásárlás

Olcsó klíma jó klíma? 

A klíma akciók, főleg a nagy leárazási hullám idején jó lehetőségeket ígérnek, legalábbis elsőre. Azonban érdemes óvatosan nekiállni a vásárlásnak, mert az alacsony árak láttán az ember könnyel elcsábul és talán hajlamos kevésbé körültekintően döntést hozni. Figyeljünk oda rá, hogy az akciós készülék nem-e egy elavult klíma, mely kevésbé gazdaságosan üzemeltethető, mint egy kicsit drágább, de újabb modell. Rajtunk keresztül beszerezheti klímáját és esetenként akciós modelleket is tudunk ajánlani, melyeket azonban érdemes megvásárolni. 

Előnyben az inverteres klímák

Ha Ön is a vásárlás előtt áll még, érdemes inverteres klíma beszerzését megfontolnia. Az inverteres klímák jóval gazdaságosabban üzemeltethetők elődeiknél, melyet a beépített érzékelőknek és önszabályozó képességének köszönhetünk. Alacsony energia felhasználással, állandó, de kiegyensúlyozott kompresszor működéssel járulnak hozzá otthonunk komfortjához. 

Hűtő fűtő klíma

Ha inverteres klíma, akkor érdemes olyat választani, amely nem csak hűtésre, de fűtésre is alkalmas lesz majd. Nem kerül sokkal többe, viszont akár kiegészítésnek, akár önálló fűtésnek is elegendő a teljesítménye, így mindenképp javasoljuk, hogy fontolják meg. Ha már vásárolnak, érdemes ilyen típust választani, mert később nagyon hasznos lehet, ha akár csak kiegészítés gyanánt fűtene vele néha. 

Az inverteres klíma önmagában is alkalmas egy átlagos méretű lakás fűtését ellátni, nagyobb lakásoknál azonban szükség lehet több beltéri egységre is. 

Hűtő fűtő klíma
Klíma beszerelés Budapesten

Klíma beszerelés Budapesten

Cégünk bármilyen típusú klíma és klímarendszer beszerelését vállalja Budapest egész területén, díjtalan kiszállással, rejtett költségek nélkül. Ezen kívül bármilyen klímával kapcsolatos munkálat elvégzését ránk bízhatja, legyen az javítás, karbantartás, tisztítás, vagy bármi egyéb. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk. 

Cégeknek, irodákba, de családi házakba, vagy lakásokba is vállaljuk klímarendszerek telepítését, 1 év beszerelési garanciával. Ha rajtunk keresztül szerzi be a készüléket, arra is gyári garancia érvényes. Ezen felül az első karbantartást ingyen végezzük, éves beszerelési akciónk keretein belül.

Klíma vásárlás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma vásárlás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463