Fűtés klímával

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Fűtés klímával

Klímával fűteni ma már nem kerül annyiba, mint régen, sőt. Sokkal gazdaságosabban lehet üzemeltetni egy klímafűtést, mint egy elavult fűtési rendszert, ráadásul a korszerűsítés során nincs szükség radiátorokra, új kéményre, melynek az ára elképesztő.

Fűtés klímával Fűtés klímával

Fűtés klímával

Sokan berzenkednek, vagy óckodnak már magától az elektromos árammal való fűtéstől is, nemhogy a klímával való fűtés gondolatától. Valójában nem ok nélkül, hiszen a régi típusú készülékek, még ha alkalmasak is voltak kiegészítő fűtésre, borzasztó sokat fogyasztottak. Ha az ember néha kényszerből be is indította, előre félt, hogy milyen összeggel szembesül a villanyszámlán. 

Mára azonban, hála a technológiai fejlődésnek, már sokkal gazdaságosabb lehetőségeink vannak bármilyen elektromos berendezés segítségével fűteni, így a klímával való fűtés lehetőségét sem kell olyan határozottan elutasítanunk. Főleg, ha kicsit alaposabban utánajárunk, mivel is jár és milyen előnyöket jelent. Vizsgálja meg velünk, hogy kinek javasoljuk, milyen előnyei vannak, de természetesen a hátrányait sem titkoljuk el. 

Fűtéskorszerűsítés

Több oka lehet annak, ha az ember fűtéskorszerűsítést tervezget. Lehet, hogy régóta gondolkozunk rajta, mert magas a fűtésszámla. Az is lehet, hogy azért húzzuk halogatjuk, mert a gázfűtés korszerűsítése rengetegbe kerül. Viszont érdemes kiszámolnunk azt, hogy az aránytalanul magas számlák egy elavult fűtésrendszer esetében, mennyi pénzt visznek el feleslegesen. Ha havonta csak pár ezer forinttal fizetünk kevesebbet, azt a pénzt már másra tudjuk fordítani. 

Klímával fűteni pár éve még elképzelhetetlen volt, mert bár voltak a gyártók részéről kísérletek, de az eredmény akkor is csak egy maximum kiegészítő fűtésre alkalmas készülék volt, cserébe magas fogyasztással. Szerencsére azonban a klíma gyártók is haladtak a korral és már kifejlesztették a tökéletes készüléket, melytől talán nincs is feljebb. Persze az évek múltával biztosan lesz, de jelenleg a létező maximumot hozták ki a gyártási lehetőségekből, melynek köszönhetően már klímával is gazdaságosan tudunk fűteni, akár önálló rendszerként.

Fűtés klímával
Fűtés klímával

A klímafűtés előnyei

A klímával való fűtésnek számos előnye van. A technikai fejlődésnek hála rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, tiszta és teljesen veszélymentes fűtési módszer. A klímákban található hatékony szűrőknek köszönhetően otthonunk levegője mentes lesz a pollenektől és a szálló portól, miközben kipattanó szikráktól, vagy szén-monoxid mérgezéstől sem kell tartanunk. Klímára egyébként is nagy szükségünk van, hiszen a nyarak egyre forróbbak, így megéri fűtő modellt választani elsőre.

Esetleges hátrányai

Azonban, mint ahogyan szinte mindennek, ennek is lehetnek hátrányai. Elsőként azt emelnénk ki, hogy a klímával fűtés nem olcsóbb, mint bármilyen másik fűtési típus. Bár gazdaságosan üzemeltethető, ezért nem drágább vele fűteni, mint például gázzal, azonban annál olcsóbb nem lesz, mint egy korszerű gázfűtés. Azoknak éri meg igazán, akik a fűtéskorszerűsítés helyett választják ezt, mert ebben az esetben tényleg megéri váltani. A klímákat rendszeresen karban kell tartani, a szűrőket tisztíttatni szükséges, ezzel számolni kell, mint ahogyan azzal is, hogy egy beltéri egység egy körülbelül 80-100 m2-es lakás fűtésére elegendő, ha ennél nagyobb az otthonunk, akkor szükség lehet 2 egység felszerelésére, úgy viszont annyival többe kerülhet a beruházás.

Hűtő fűtő inverteres klíma

Azt, hogy gazdaságos klíma használatra nyílt lehetőségünk, az inverteres klímáknak köszönhetjük. Az inverteres klíma abban különbözik elődeitől, hogy nagyon alacsony energiafelhasználással, szinte állandó kompresszor használattal tartja meg a lakás hőmérsékletét, legyen szó hűtésről, vagy fűtésről. Nyáron sem kell attól tartanunk, hogy megfázunk, mert pár perc alatt próbálja meg a forró levegőt lehűteni, szép fokozatosan éri el a beállított értékeket, majd azokat meg is tartja. 

Az inverteres hűtő fűtő klíma beépített érzékelői segítségével energiatakarékosan szabályozza a működését, így rendkívül gazdaságosan üzemeltethető.

Fűtés klímával
Fűtés klímával

Hűtő fűtő klíma szerelése

Hűtő fűtő inverteres klímát, éppúgy, mint bármely más típusút, csak erre vonatkozó engedéllyel rendelkező szakember szerelhet be, vásárolni is úgy van lehetőségünk, ha egy ilyen szakember által kiállított végfelhasználói tanúsítvány van a birtokunkban, amely biztosítja a gyártót és a forgalmazót arról, hogy nem áll fent meghibásodás veszélye azért, mert hozzáértés nélküli szerelő nyúl hozzá. 

Természetesen nálunk be is szerezheti inverteres klímáját, amit be is építünk Önnek, így duplán jól jár. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb típusú és teljesítményű készüléket az Ön igényeihez igazítva és azt a modellt fogjuk ajánlani, mellyel kapcsolatban nekünk is jó tapasztalataink vannak már. Budapest egész területén hívhat minket, egész éves szerelési akciónk keretein belül pedig ajándék karbantartást adunk ügyfeleinknek, akik minket bíznak meg a beszereléssel.

Fűtés klímával Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Fűtés klímával - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463