Toshiba klímaszerelés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Toshiba klímaszerelés

A Toshiba klíma biztonságosan és magabiztosan őrzi dobogós helyét a klímák között, ám ez nem ok nélkül van így. A japán csúcstechnológiának és megbízhatóságnak köszönhetően az egyik legnépszerűbb klíma, melyet kifejezetten szívesen szerelünk mi is.

Toshiba klímaszerelés Toshiba klímaszerelés

Miért a Toshiba?

A Toshiba klímák igazi úttörőnek számítanak a légkondicionálás világában. Márkáját tekintve az egyik legnépszerűbb és legtöbbet vásárolt klíma, melyhez azért valljuk be, minőségi színvonallal fel kell érni. A Toshiba klímák már bizonyítottak a piacon, mivel rendkívül megbízható készülékekről beszélünk. Nem véletlen, hiszen az egyik legmagasabb színvonalú japán csúcstechnológiát a Toshiba képviseli és bátran állítjuk, hogy a klímák területén is hozzák a tőlük jogosan elvárt minőséget. 

Letisztult formaviláguk nem csak külső megjelenésükre jellemző, a Toshiba klímák szerkezetileg is letisztult készülékek, melyek nincsenek túlbonyolítva. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik a klasszikus felületeket jobban értékelik, melyhez egyszerű és logikus kezelhetőség párosul. 

Szakértők ajánlásával

Mindig is azon a véleményen voltunk,  hogy a gyártók és a forgalmazók elsősorban eladni akarják a készülékeket. Természetesen ezt korrekt módon teszik, ráadásul a készülékek gyári garanciával rendelkeznek, tehát, ha valamelyikkel probléma adódna, akkor érvényesíteni kell azt és kész. Ez azért nem egészen így működik. Egy olyan családban, ahol a klíma egy szívbeteg családtag miatt a legnagyobb kánikula idején például életet is menthet, nem fér bele az, hogy garanciáért szaladgáljon a család.

Ez az oka annak, hogy mi a több éves tapasztalatainkra hagyatkozva szoktunk klíma típust javasolni ügyfeleinknek, mivel onnantól kezdve, hogy egy klíma kikerül a gyári csomagolásból, mi vesszük át a terepet. Mi tartjuk karban a készülékeket, esetleges meghibásodás esetén mi szervizeljük ezeket a klímákat. Éppen ezért merjük kijelenteni, hogy ha Toshiba klíma mellett dönt, akkor egy megfontolt, alapos lépést tesz meg azért, hogy a későbbiekben ne legyen gondja a klímájával.

Szakértők ajánlásával
Ajándék tisztítással becsüljük meg

Garantált minőség

A Toshiba klímákra a gyártó elég hosszú gyári garanciát biztosít, ez önmagában már nem véletlen és valahol sugallja is a japán csúcsminőséget. A Toshiba klímák egyedi szűrőrendszerrel rendelkeznek, mely nem simán hőmérsékletet állít be, de a mechanikus légtisztításon kívül intelligens tisztítási folyamattal gondoskodik arról, hogy otthonunk levegője kifogástalan legyen, éppen ezért az allergiásoknak kifejezetten javasoljuk ezt a típust. Egyes típusok ionizátorral is rendelkeznek, mely kivételesen friss levegőt biztosít. Természetesen ezekért a funkciókért cserébe meg kell fizetni az árát, azonban az egyik legjobb befektetés, hiszen évtizedekig hű társunk lehet egy Toshiba klíma.

Ajándék tisztítással becsüljük meg

Amennyiben cégünket bízza meg azzal, hogy új Toshiba klímáját felszereljük, akkor megbecsülésünk jeléül az első klímatisztítást teljesen ingyenesen végezzük el Önnek. Ezt követően is kedvezményes áron vállaljuk a klíma tisztítását, mely elengedhetetlen ápolása a készüléknek.

Toshiba klíma garanciális szereléssel

Ahhoz, hogy klímát tudjon vásárolni, szüksége lesz egy végfelhasználói tanúsítványra. Ezt a dokumentumot akkor tudjuk kibocsájtani, amennyiben megállapodást kötünk a klíma szerelését illetően. Viszont még ekkor is akadhatnak gondjai a szállítással és a tárolással, de erre is van megoldásunk.

Klímáját tőlünk is megvásárolhatja, melyet ebben az esetben kedvezményes áron szerelünk fel Önnek. Sok idegeskedéstől kíméli meg magát a teljes körű szolgáltatásunknak köszönhetően. A felszerelt klímákra 1 teljes év szerelési garanciát biztosítunk. 

Toshiba klíma garanciális szereléssel
Toshiba klíma karbantartás és ellátás

Toshiba klíma karbantartás és ellátás

A Toshiba klímák híresek arról, hogy a japán minőségnek köszönhetően nem szoktak meghibásodni. Azonban ahhoz, hogy ezt mi is elérhessük a saját Toshiba klímánk esetében, gondoskodnunk kell róla, hiszen karbantartás nélkül egy klíma sem húzza sokáig. Egyre fejlettebb szűrőkkel rendelkező készülékeink rengeteg szennyeződést szívnak magukba, melyet jól tesznek, hisze ellenkező esetben ezt mi tennénk. Ugyanakkor a lerakódások miatt évente legalább 2 alkalommal érdemes sort kerítenünk a karbantartásra, mely megőrzi a klíma minőségi működését, valamint az élettartamát is növeli.

Toshiba klímák szakszerű karbantartásáért, és teljes ellátásáért hívjon minket bizalommal. Nálunk nincs komolytalan munka. Egyforma minőségben képviseljük a legegyszerűbb munkafolyamatokat is, hiszen csak így őrizhetjük meg a klímákat igazán hosszú időre. 

Toshiba klímaszerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Toshiba klímaszerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463