Klímaszerelés szolgáltatások

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klímaszerelés szolgáltatások

Budapest összes kerületében vállaljuk klímarendszerek és lakossági klímák beszerelését, cégeknek is. Minden általunk elvégzett munkálatra garanciát vállalunk. Bármilyen klímával kapcsolatos teendőhöz hívhat minket, szolgáltatásunk márkafüggetlen.

Klímaszerelés szolgáltatások Klímaszerelés szolgáltatások

Klímaszerelés szolgáltatások

Ha profi klímaszerelő csapatot keres, akkor jó helyen jár! Cégünk a lehető legszínvonalasabb klímaszerelési szolgáltatásokkal várja kedves ügyfeleit, melyeket kedvező áron és garanciálisan végzünk el, a lehető leggyorsabb kivitelezési munkálatokkal. 

Budapest egész területén vállaljuk klímák szakszerű beszerelését, áthelyezését, klímarendszerek előcsövezési munkálatait, karbantartási munkálatokat. Ezen kívül márkafüggetlen szerviz szolgáltatást is kínálunk, így Önnek bármilyen típusú klímája hibásodott  meg, bizalommal hívjon minket, hiszen a piacon előforduló összes modellt ismerjük, ezáltal bármilyen meghibásodást elhárítunk a lehető leghamarabb.

Klíma beszerelés

Klímát csak engedéllyel rendelkező szakember szerelhet fel, ezt mára már törvény is szabályozza. Ennek oka az, hogy a klímakészülékek olyan gázzal vannak töltve, mely hatást gyakorol a légkörre, ezáltal növelheti az üvegház hatást, így csak olyan klímaszerelő végezhet ilyen munkálatokat, aki rendelkezik F-Gáz azonosítóval.

Amennyiben klímát szeretne, már vásárlás előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy véletlenül se járjon úgy, mint korábbi ügyfeleink, akik nem a megfelelő klímát vásárolták meg, ezért cserélni kellett a készüléket. Készülékét tőlünk is megveheti, melyet garanciálisan szerelünk fel Önnek, valamint az első tisztítást ajándékba adjuk. Munkálatainkat beszerelés esetén is márkafüggetlenül végezzük, ahogy a klímáját is ugyanígy szerezzük be, hogy Önnek ezzel se legyen gondja.

Klíma beszerelés
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Klíma karbantartás során teljes átvizsgálásnak vetjük alá a készüléket, mely során ellenőrizzük, hogy minden alkatrész megfelelően működik-e. A klímát és annak egységeit teljes takarítással tisztítjuk meg a lerakódott szennyeződésektől, ellenőrizzük a gáz töltöttségi szintjét, ha szükséges, pótoljuk azt.

Miért kell karbantartani?

A karbantartási munkálatok elengedhetetlenek ahhoz, hogy a klíma gondtalanul és zavartalanul tudjon üzemelni akkor, amikor Önnek a legnagyobb szükség van rá. Ennek hiányában a készülék a lerakódott szennyeződések következtében erőlködni kezd, mely nemcsak jelentősen megrövidíti a klíma kompresszor élettartamát, de maga a készülék is tönkremehet miatta. A gyártók is akkor vállalják a teljes garanciaidőt, ha Ön igazolni tudja azt, hogy a berendezés rendszeresen karban volt tartva. Karbantartást is csak szakember végezhet, különös tekintettel a gáztöltésre.

Klíma tisztítás

A klíma szűrőinek a fertőtlenítő tisztítása egészségünk szempontjából elengedhetetlen, mivel a szűrőkben az egészségre rendkívül ártalmas és veszélyes kórokozók képesek megtelepedni, melyek a számukra kedvező élettér miatt gyors, akár robbanásszerű szaporodásnak tudnak indulni. Nagyon súlyos, akár életveszélyes fertőzéseket képesek okozni, így a tisztítást nem szabad házilag elvégezni.

Ahhoz, hogy nyugodt lelkiismerettel indíthassuk be a klímát a nyár beköszöntével, fontos, hogy előtte szakember által fertőtleníttessük a rendszert. Így biztosan nem veszélyeztet minket a vírusos tüdőgyulladás, vagy a légiós betegség, de ezeken kívül számos felső légúti veszélynek tesszük ki magunkat, ha házilag próbáljuk a klímát tisztítani.

Klíma tisztítás
Klímajavítás, márkafüggetlenül

Klímajavítás, márkafüggetlenül

Szakmai tapasztalatunknak és az eltöltött éveknek köszönhetően minden olyan márkájú és típusú klímát jól ismerünk, amit valaha Magyarországon forgalomba helyeztek. Éppen ez az oka annak, hogy nem állunk szerződésben egy gyártóval sem, nincs kizárólagossági megállapodásunk. Bármilyen márkájú készülékét megjavítjuk, amennyiben lehetséges annak szervizelése.

Bejelentés alkalmával ne felejtse el megemlíteni, hogy milyen típusú a hibás készülék, ebben az esetben kollégáink felkészülten tudnak Önhöz kiérkezni, és a meghibásodást a helyszínen helyre tudják állítani. Ahány márka, annyi típusú alkatrész, így ha segít nekünk, akkor hamarabb tudunk mi is segíteni Önnek.

Klímaszerelés szolgáltatások Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klímaszerelés szolgáltatások - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463