Olcsó klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Olcsó klíma

Ha körültekintés nélkül veszünk olcsó klímát, bár elsőre csábítóan hangozhat, utólag mégis lehet, hogy megbánjuk a választást. Nem feltétlenül rossz az olcsó, azonban óvatosságra intjük Önöket. Hiába olcsó, ha cserélni kell. Akkor már nem lesz az.

Olcsó klíma Olcsó klíma

Olcsó klíma

Az olcsó klímák főleg akkor törnek be a piacra, mikor közeleg a klímaszezon. Azoknak csábító igazán, akiknek szűkebb a pénztárcája és az anyagi keret, amit egy klímára tudnak áldozni. Azonban érdemes elővigyázatosan nézelődni, mivel nem mindig jövünk ki olcsóbban egy olcsó klímával. 

A megbízható gyártók mindig megkérik az árat a termékeikért. Ez még abban az esetben is így van, amikor esetleg szezon végi, vagy eleji leárazások vannak. Ugyanis minőségi klímát csak minőségi alapanyagokból és színvonalas gyártással lehet előállítani, ennek pedig ára van. 

Az olcsó klíma veszélyei

Az olcsó klíma legnagyobb veszélye az, hogy egy szép megjelenésű, de név nélküli modellt veszünk meg a kedvező ára miatt. Azonban lehet, hogy az a cég, aki ezt a klímát a piacra dobta, eddig kávéfőzőt gyártott. Ha olcsó a termék, akkor hogyan garantálható, hogy megbízható lesz-e? 

Nem érdemes kísérletezni. Még akkor sem, ha első ránézésre csábító egy olcsó, de jó dizájnnal ellátott klíma, mivel nem a kinézete adja el, legalábbis jó esetben. Azt javasoljuk, hogy mindenképpen kérdezzen meg szakértőt, akinek tényleges és számszerűsíthető tapasztalata van már a klímák területén. Ha tőlünk kér segítséget, különféle árkategóriában is tudunk olyan készüléket javasolni, amit érdemes megvenni, mert nem lesz dupla ráfizetés a vége. 

Az olcsó klíma veszélyei
Garanciális klíma, beszereléssel együtt

A minőség ára

Azt azért érdemes leszögezni, hogy a minőségnek bizony ára van. Mint ahogyan azoknak a minőségi alapanyagoknak is, melyekből a megbízható berendezések készülnek. Képzeljünk csak el egy olcsó ismert autót és hasonlítsuk össze például a törésteszteket egy minőségi autó tesztjével. Lehet, hogy az olcsó autó is megy szépen, egészen addig, amíg nincs valami komoly probléma. Ez a klímák esetében is így szokott lenni. 

Nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb

Ugyanakkor azt se mondjuk, hogy akinek nincs pénze drága autóra, az járjon gyalog. Vagyis klímára átültetve az elméletet, nem kell megijedni, ha nincs pénzünk a legdrágább készülékek valamelyikére, amelyik épp csak nem köszön 7 különféle nyelven, vagy főz le egy kávét reggel, mert annyi funkcióval van szerelve. A mérsékeltebb kategóriában is akad szép számmal olyan készülék, melyeket érdemes megvenni, mert ígéreteikhez képest nem fognak csalódást okozni. 

Kérdezze a szakértőt!

Vagyis minket! Higgye el, aki eladni akarja a klímákat, az nem feltétlenül megbízhatósági szempontból megközelítve fog Önnek készüléket javasolni. Mi azonban nem eladni akarjuk a klímát. Bár tőlünk is megveheti, ennek ellenére nem kereskedünk a készülékekkel. Nincs szerződésünk egy céggel sem, így elhiheti, azt a készüléket fogjuk javasolni, amelyik tényleg megbízható. 

Ingyenes helyszíni felméréssel segítjük Önt abban, hogy a lehető legjobb választást hozza meg és ne fizessen rá egy felelőtlen vásárlásra a későbbiekben. 

Garanciális klíma, beszereléssel együtt
Garanciális klíma, beszereléssel együtt

Garanciális klíma, beszereléssel együtt

Mivel rengeteg tapasztalatunk van klímaszerelés területén és munkálatainkat márkafüggetlenül végezzük, így ismerünk minden gyártmányt. Azt is tudjuk, hogy melyik készülék mennyire megbízható, ha meghibásodik mennyire szerelhető. A kiválasztott klímát rajtunk keresztül is megveheti, ebben az esetben az ezzel járó procedúrát is megússza.

Emellett egy teljes év extra szerelési garanciát biztosítunk minden klímára, amelyet mi szerelünk be, ám ez nem minden. Állandó hűségakciónk keretein belül az első tisztítást ingyen végezzük, az általunk telepített klímákon. Ezt a lehetőséget Ön se hagyja ki! 

Olcsó klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Olcsó klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463