Koronavírus tájékoztató

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Koronavírus tájékoztató

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nozo Clean Hungary Kft., a koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet idején is a megszokott minőségben folytatja tevékenységét. A folyamatos működés érdekében extra óvintézkedéseket vezettünk be, a WHO ajánlásainak megfelelően.

Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy továbbra is a tőlünk megszokott minőségben tudjunk az Önök rendelkezésére állni, ennek érdekében extra óvintézkedéseket vezettünk be. A WHO által ajánlott módon minden helyszínre maszkban és kesztyűben érkezünk, melyet minden alkalommal cserélünk. A lakásokban csak annyi időt töltünk el, amennyit szükséges, munkavégzés közben pedig kerüljük a személyes kontaktust, hogy mind ügyfeleink, mind munkatársaink egészségét őrizzük.

A karbantartás fontossága koronavírus idején

Az elhanyagolt klíma szűrőiben az egészségre veszélyes kórokozók telepszenek meg, melyek a felső légutakat veszélyeztetik. Minden tavasszal ez folyik a csapból is, mégsem mindenki veszi elég komolyan ennek a fontosságát. Kérjük Önöket, hogy idén kiemelt és lelkiismeretes figyelmet szenteljenek klímájuk karbantartásának, mert egy, a klíma szűrőjéből belélegzett mikroorganizmus okozta felső légúti fertőzés nagy kockázatot jelent a koronavírus miatt. Ne várják meg, amíg a legszigorúbb intézkedéseket bevezetik, hívjanak mielőbb!

Koronavírus tájékoztató Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Koronavírus tájékoztató - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463