Légkondi tisztítás

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Légkondi tisztítás

A légkondicionálók tisztítása elengedhetetlen ahhoz, hogy se a készülék ne hibásodjon meg, se pedig családunk egészségét ne tegyük kockára. A klímákban ugyanis veszélyes kórokozók telepedhetnek meg, melyek súlyos megbetegedéseket okozhatnak.

Légkondi tisztítás Légkondi tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

A légkondi tisztítás nem szabadna, hogy ismeretlen fogalom legyen bárkinek is. Ettől függetlenül nem vetünk követ senkire, akinek esetleg van már klímája, még sincs tisztában azzal, hogy miért olyan fontos a rendszeres tisztítás, hiszen elsősorban a forgalmazónak és annak a szakembernek a dolga erről tájékoztatást adni, aki felszereli a készüléket. 

Természetesen ettől függetlenül mindig tanulunk és tudhatunk meg új információkat, így például arról is, hogy miért olyan fontos a klímát rendszeresen kitisztítani, ki végezheti el ezt a műveletet és arról is, hogy ha elmulasztjuk, milyen következményekkel kell számolnunk.

Miért kell tisztítani a légkondit?

A klímát tisztítani elengedhetetlenül fontos. Amellett, hogy ilyenkor szabadítjuk meg a lerakódott portól, mely a működését is kockára teheti, más szerepe is van a tisztításnak. Ugyanis a tisztításon családunk, akár gyermekeink egészsége is múlhat, melyet nem kockáztatna senki. Ugyanis ha a családunk egészségéről van szó, akkor talán a legkisebb problémánk az, ha a tisztítás hiányától elromolhat a légkondi. 

A légkondi szűrőrendszere ugyanis kiváló táptalajt kínál fel olyan mikroorganizmusoknak, amik igazán komoly mértékben képesek az egészségünket károsítani. Ezek a vírusok, baktériumok, de akár gombák is, nagyon komoly megbetegedéseket okozhatnak a felső légúti rendszerünkben. Krónikus tüdőgyulladást, makacs allergiát, de akár légiós betegséget is kaphatunk tőlük, melyek némelyike csak részlegesen gyógyuló betegség. Évente két alkalommal ki kell fertőtleníteni a rendszert ahhoz, hogy ezeket a kockázatokat megszüntethessük.

Légkondi tisztítás Budapesten
Légkondi tisztítás Budapesten

Magam is kitisztíthatom?

Ugyan a kereskedelmi forgalomban kaphatók klímatisztító spray-k, de ezekről érdemes tudni, hogy nem nyújtanak teljes tisztítást a klíma szűrőrendszerében. Lehet, hogy a kellemetlen szagokat részlegesen megszüntetik, de azok kiváltó okát nem oldják meg teljesen. Gondoljunk csak bele. Ha egy klíma már kellemetlen szagú, akkor vajon mik lehetnek már benne? Mik okozzák a rossz szagot? Ugye Ön se hiszi el, hogy egy egyszerű kis spray ilyen kórokozókat ki tud fertőtleníteni?

Mikor tisztíttassuk a légkondit?

Soha ne várjunk a szezonig. Bármikor járhatunk úgy, hogy hirtelen beköszönt a hőség, ami miatt arra kényszerülünk, hogy be kell indítsuk a légkondit. Ha viszont észben tartjuk, hogy nem lett kitisztítva, akkor meg egy darabig pihegünk a kánikulában, majd kockázatot félretéve hajlamosak vagyunk ennek ellenére beindítani. Emiatt azt javasoljuk, hogy minden esetben érdemes mindig a szezon eleje előtt legalább egy hónappal sort keríteni a klíma tisztítására, mert akkor egészen biztos, hogy mi az első forróság hullámnál már élvezhetjük a légkondit, kockázatmentesen. 

Légkondi tisztítás Budapesten és környékén

Budapest egész területén vállaljuk légkondicionálók szakszerű fertőtlenítését és tisztítását. Minden általunk elvégzett munkálatra garanciát vállalunk, így a klíma tisztítására is. 

Klíma tisztítása során speciális, csak szakemberek számára hozzáférhető fertőtlenítő szert fecskendezünk a szűrőrendszerbe, melyet járatás során az összes alkatrészbe eljuttatunk. Így tud sokkal hatékonyabb lenni egy szakember által elvégzett tisztítás. 

Légkondi tisztítás Budapesten
Légkondi tisztítás karbantartással

Légkondi tisztítás karbantartással

Ha sort kerítünk a légkondi tisztítására, akkor nem érdemes az évenként ajánlott karbantartást sem más alkalomra halogatni. A karbantartás éppen annyira fontos, mint a rendszeres tisztítás, hiszen ennek hiányában a klíma meghibásodhat. Jó esetben elég szervizelni, ha nem vagyunk ennyire szerencsések, akkor bizony cserélni kell akár a kompresszort, akár magát a készüléket.

Bármilyen készüléket veszünk, az egy értéket képvisel. Ne kockáztassuk azzal, hogy a rendszeres karbantartást elhanyagoljuk, mert ezek a költségek eltörpülnek egy kompresszor, vagy egy  új készülék ára mellett.

Légkondi tisztítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Légkondi tisztítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463