HD klíma szerelés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. HD klíma szerelés

A HD klímák ár-érték arányban az egyik legjobb és legmegbízhatóbb megoldást kínálják a légkondicionálók világában. Kialakításuk során a megbízhatóság volt a fő szempont, emellett kiemelt figyelmet fordítottak a szűrőrendszerre is.

HD klíma szerelés HD klíma szerelés

Hamilton Digital klímák

A HD klímák kiváló megoldást biztosítanak azoknak, akik nem a legmagasabb árkategóriában, de jó ár-érték arányú klímát szeretnének vásárolni, azonban fontos a megbízhatóság, a megfelelő funkcionalitás, valamint a megfelelő szervizháttér. A HD klímák esetében ez mind elmondható. Ráadásul nem kell kompromisszumot kötnünk a kialakítás rovására sem, hiszen a szép, letisztult és klasszikus darabok mellett bizony modernebb, merészebb kialakítású készülékeket is gyártanak.

A HD klímák esetében kiemelt szerepet kapott a minőségi kialakítás mellett a meghibásodás nélküli megbízható és gazdaságos működés, valamint extra funkciók és szűrők gondoskodnak a még tisztább és egészségesebb levegőről. 

HD klímaszerelés Budapesten

Cégünk Budapest egész területén vállalja HD klímák szakszerű telepítését. A klímaszerelés egy olyan folyamat, mely tulajdonképpen már akkor útjára indul, mikor a készüléket igyekszünk kiválasztani. Ügyfeleink számára extra szolgáltatásként ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, mely során a megrendelő elképzeléseihez és anyagi szituáltságához igazodva javasoljuk a legoptimálisabb készüléket. 

A klímák telepítése során színvonalas kivitelezéssel gondoskodunk arról, hogy Ön elégedett legyen. Munkatársaink mind hivatalos klímaszerelők, akik megbízható és precíz munkát végeznek minden alkalommal. Minden általunk szerelt klímára 1 teljes év szerelési garanciát vállalunk, emellett, hogy kifejezzük ügyfeleink fel megbecsülésünket, egy egyszeri ingyenes tisztítást adunk ajándékba minden általunk telepített klímára.

HD klímaszerelés Budapesten
Inverteres HD klímák

Fűtés klímával?

Igen! Ma már nemcsak, hogy lehetséges a klímával való fűtés, azonban előnyei is vannak, hiszen rendkívül tiszta fűtési módszert tesz lehetővé, mely teljesen kockázatmentes. A HD klímák is alkalmasak fűtésre, hiszen -15 és +46 Celsius fok között üzembiztosak.

Inverteres HD klímák

Az inverteres technológiának köszönhetően a klímáknak új generációja jöhetett létre, hiszen az inverteres klíma kompresszor állandó, de nagyon alacsony energiafelvétellel történő működése elődeihez, a hagyományos on/off klímákhoz képest töredékét fogyasztja, még fűtés esetében is. A korábbi klímák nem voltak alkalmasak gazdaságos fűtésre, ám az inverteres technológia ezt ma már lehetővé tette, a fejlesztőknek hála. 

Vásároljon tőlünk

Klímáját cégünktől is megvásárolhatja, akár akciós áron is, mindemellett pedig ebben az esetben további kedvezményeket biztosítunk a telepítési díjból. A kiválasztott klímát márkafüggetlenül van lehetősége tőlünk beszerezni, melyet kiszállítunk Önnek a beszerelés napján, így a készüléket nem kell kerülgetnie otthonában addig se. 

A klímavásárlás elengedhetetlen momentuma, hogy Önnek rendelkeznie kell egy végfelhasználói tanúsítvánnyal ha magánemberként szeretne klímát venni. Mit szólna hozzá, ha egyetlen telefonjába kerülne, a többit mi intéznénk? Extra szolgáltatásaink keretein belül a vásárlás gondját is levesszük az Ön válláról!

HD klíma szerelés
HD klímák teljes körű ellátása

HD klímák teljes körű ellátása

Budapest összes kerületében díjtalan kiszállással vállaljuk klímák teljes körű ellátását. Szakembereink magasan képzett hivatalos klímaszerelők, akik gyors határidővel precíz és színvonalas munkával járulnak hozzá ahhoz, hogy az Ön klímája hosszú életű és megbízható maradhasson a jövőben is. A klímák karbantartása elengedhetetlen ehhez, mivel rengeteg szennyeződés rakódik le a szűrőkben és a kompresszorban, ráadásul a gáz töltöttségi szintet is ellenőriztetni érdemes, bizonyos modellek esetében pedig törvényi előírás alapján kötelező is.

Hívjon minket bizalommal, ha bármilyen klímát érintő szolgáltatásra lenne szüksége. Karbantartás mellett soron kívüli tisztítást, gáztöltést, de klíma áthelyezést, vagy előcsövezést is vállalunk, meghibásodott készülékét pedig márkafüggetlenül javítjuk meg.

HD klíma szerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. HD klíma szerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463