Bosch klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Bosch klíma

A Bosch klímák a megfizethető kategóriát képviselik, viszont megbízható készülékek általában. Ha ügyfeleink kikérik a véleményünket a Bosch készülékekkel kapcsolatban, akkor el szoktuk mondani nekik, hogy tapasztalataink alapján jó klímák.

Bosch klíma Bosch klíma

Bosch klíma szerelés Budapesten

Cégünk Budapest összes kerületében vállalja Bosch klímák telepítését, rövid határidővel, színvonalas kivitelezéssel. A Bosch klímákat a Midea gyártója állítja elő, így a megbízhatóság eleve garantált a márkacsoporton belül. A Bosch klímák elérhető áron kínálnak remek modelleket, melyek akár extra funkciókkal is fel vannak szerelve.

Munkatársaink kivétel nélkül engedéllyel rendelkező, hivatalos klímaszerelők, minden általuk és cégünk által megvalósított kivitelezésre kiemelt garanciát vállalunk. Minden esetben személyre szabott ajánlatot adunk, melyért vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon. Hívjon minket bizalommal, ha Bosch klímát szeretne felszereltetni otthonába.

Vásárolja meg Bosch klímáját tőlünk

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, mely során egyedi árajánlatot tudunk Önnek adni. A látogatás alkalmával felmérjük otthonát, figyelembe vesszük az összes olyan tényezőt, mely befolyásolhatja azt, hogy mekkora teljesítményű klímát érdemes vásárolni. A klíma végleges helyét sem minden esetben olyan könnyű kijelölni, mint az ember azt elsőre gondolná, hiszen a kültéri egység elhelyezésének módját mind lakóközösségi, mind épületvédelmi szempontok alapján kell meghozni. Azért jó a helyszíni szemle, mert annak során minden ilyen kérdést meg tudunk válaszolni. 

A klímáját tőlünk is megvásárolhatja, ebben az esetben a vétel biztonságosabb és rugalmasabb, hiszen mind a szállítást, mind a tárolást megoldjuk Ön helyett. Amennyiben tőlünk vásárol, úgy a klímatelepítést is kedvezményesen végezzük. Hívjon minket még ma!

Vásárolja meg Bosch klímáját tőlünk
Energiatakarékos, megbízható működés

Bosch garancia

A Bosch klímákra több éves gyártói garanciát adnak, hiszen megbízhatóm készülékek. Emellett cégünk minden általunk felszerelt klímára 1 teljes év szerelési garanciát biztosít, melynek keretein belül a szerelést követő egy évben a klímát ingyenesen javítjuk meghibásodás esetén. 

Energiatakarékos, megbízható működés

A Bosch klímák kifinomult rendszerek, melyek kellemesen ötvözik a megbízhatóságot a megfizethető árkategóriával. Energiatakarékos modelljeik rendkívül gazdaságosan üzemeltethetők, és a jól bevált klasszikus megoldásokat jelenítik meg, modern formával finomítva, valamint olyan korszerű funkciókkal kiegészítve, melyek elengedhetetlenek a mai világban mindennapjaink alapvető kényelméhez. Inverteres változataik fűtésre is alkalmasak, melyet költséghatékonyan biztosítanak, akár önálló fűtésként is alkalmazhatók a korszerű technológiáknak köszönhetően.

Egyedi árajánlat, Önre szabva

Minden háztartás és minden igény eltérő kérdéseket és megoldásokat vethet fel. Ezért minden esetben személyre szabott árajánlattal tiszteljük meg vásárlóinkat és ügyfeleinket. Ahhoz, hogy a teljes mértékben személyre szabott ajánlata elkészülhessen vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon, vagy mindezt online is megteheti, kapcsolatfelvételi felületünkön keresztül.

Ne halassza a klímavásárlást nyár elejére, mert kollégáik a szezon kezdete után már eléggé elfoglaltak. Ha azt szeretné, hogy a kánikula beköszöntével Önnek már üzemképes klímája legyen, akkor tavasszal keressen fel minket, mert ekkor akár két napos határidővel teljesíteni tudjuk megrendelését.

Egyedi árajánlat, Önre szabva
Ingyenes karbantartás

Ingyenes karbantartás

Cégünk rendkívüli módon megbecsüli ügyfeleit. Ez az oka annak, hogy egész éves szerelési akciót vezettünk be, mely során minden kedves ügyfelünk számára, aki velünk szerelteti be a klíma készülékét, vagy rendszerét, az első klíma tisztítást teljesen ingyenesen végezzük el. 

Azonban karbantartásra rendszeresen szükség van ahhoz, hogy a klíma sokáig megbízhatóan üzemeljen. Működés során számos szennyezésnek ki van téve a készülék, melyek nem csak a klímánk élettartamát rövidíthetik meg jelentősen, de fertőtlenítő tisztítás esetében akár egészségünket is kockára tehetjük, hiszen a klíma szűrőiben akár az A típusos tüdőgyulladásért felelős leginonellózis baktériumai is megtelepedhetek, melyet sajnos házilag lehetetlen megfelelően kitakarítani. 

Bosch klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Bosch klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463