Mennyezeti klíma

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Mennyezeti klíma

Sok esetben lehet szükség mennyezeti klíma beszerelésére. A mennyezeti, más néven parapet klímák előnye, hogy nem foglalnak értékes helyet a függőleges falon. Ahol helyszűke van, ott kifejezetten nagy segítség, ha a mennyezetre tehető a klíma.

Mennyezeti klíma Mennyezeti klíma

Mennyezeti, avagy parapet klíma

A mennyezeti, más néven parapet klímák, ahogy a nevükben is szerepel, a mennyezetre is helyezhetők, azonban a padlóra is szerelhetők. Akkor jelent nagy előnyt ez a lehetőség, amikor nincs lehetőség oldalfali klímát felhelyezni. Általában nagyobb a teljesítményük, emiatt elsősorban irodák, üzletek, éttermek alkalmazzák, de nem ritkán vásárolják lakossági körökben is, ahol ez a választás a legoptimálisabb. 

Ugyanakkor a mennyezeti verzióját kifejezetten ajánljuk olyan lakásokba, ahol kicsi a hely, emiatt sem a falon, sem a padlón nem helyezhető el klímaberendezés. Nagy előnye, hogy észrevétlenül beépíthető, viszont nem olcsó. Szerencsére a modern technika miatt egyre több funkcióval elérhető, ez kárpótol minket a magasabb árfekvése miatt, ha más típus nem jöhet szóba helyette. A parapet klíma a split klímák családjába tartozik, de mi is az a split klíma? 

Split klíma jellemzői

A split szó jelentése: szétosztott. Ennél találóbb nevet nem is kaphatott volna ez a klíma család, mivel minden esetben legalább két egységből áll össze. A split klímák esetében mindig van egy nagyobb klímakompresszor és egy esztétikusan kisebb méretű beltéri egység. Illetve legalább egy, mivel a rendszer hatalmas előnye, hogy nem csak egy beltéri egységgel szerelhető. Monosplitnek nevezzük azt a klímát, ahol egy beltéri egység van szerelve a kompresszorra, multisplit klímákról beszélünk azonban, ha több egység is van. 

Legnagyobb előnyük a split klímáknak, hogy soha többé nem kell a monoton zúgással járó kompresszort hallgatnunk a lakásban, mivel a kompresszor, ami kibocsájtja ezt, a szabad ég alatt kapott helyet. Emiatt a lakásba szerelt egység jóval kisebb és csinosabb, mint a más típusú klímák esetében, főleg parapet klímáknál, melyek akár úgy beépíthetők, hogy rajtunk kívül senki sem tudja meg, hogy ott vannak.

Mennyezeti klíma telepítés extra szolgáltatásokkal
Mennyezeti klíma telepítés extra szolgáltatásokkal

Miben más, mint a hagyományos oldalfali split klíma?

Az oldalfali split klíma, ahogy a nevében is szerepel, a falon van szerelve. Ez lehetséges a padlóhoz közel, de akár fejmagasság felett is. Ezzel ellenben a parapet klíma vagy a padlóra, vagy a mennyezetre van szerelve. Itt lehetőség van a takarására, ami egy oldalfali klíma esetében lehetetlen lenne. Vízszintes és függőleges helyzetben is szerelhető, beépítése sokszor sokkal egyszerűbb, mint az oldalfali változatoknak. Nagyon csendes és diszkrét a működésük. 

Tetőtérben nagy segítség lehet

Akkor a legnagyobb segítség, hogyha kevés a függőleges falfelület, például egy tetőtéri helység, vagy egy polcokkal fedett falú üzlethelyiség. Ezekben az esetekben minden függőleges négyzetcentiméter kincs, nincs lehetőségünk arra, hogy értékes pakolófelületet áldozzunk fel a klíma kedvéért. Ilyenkor nagyon jól jön, hogy a parapet klímát akár a padlón, akár a mennyezeten is eltudjuk helyezni, ahol nem akadályoz minket és nem foglalja a helyet.

Láthatatlan klíma? 

A parapet klímát erre való igény esetén remekül be lehet építeni, melynek köszönhetően szinte észrevehetetlen lesz a jelenléte. Zajjal sem hívja fel magára a figyelmet, mivel a split klímák családjába tartozik, így a zajos kompresszor nem zúg a lakásunkban. 

A parapet klíma részlegesen az álmennyezetbe is belesüllyeszthető, hogy még kevésbé zavarja látványával a szemünket, így észrevétlenül bele tud olvadni lakásunk berendezésébe. 

Mennyezeti klíma telepítés extra szolgáltatásokkal
Mennyezeti klíma telepítés extra szolgáltatásokkal

Mennyezeti klíma telepítés extra szolgáltatásokkal

Budapest egész területén vállaljuk mennyezeti és parapet klímák telepítését is. Minden általunk elvégzett munkára 1 teljes év szerelési garanciát vállalunk. Kollégáink magasan képzett szakemberek, akik sok év tapasztalattal a hátuk mögött pillanatok alatt kezelik a klímák körül adódó helyzeteket is, így számíthat ránk javítás, vagy karbantartási munkálatok kapcsán is. 

Egész éves szerelési akciónk keretein belül extra szolgáltatásaink mellett még egy ajándék klímatisztítással is megajándékozzuk, ha velünk telepítteti klímakészülékét. Hívjon minket bizalommal, akár még ma!

Mennyezeti klíma Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Mennyezeti klíma - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463