Klíma telepítés

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma telepítés

Budapest egész területén vállaljuk klímák szakszerű és gyors telepítését, ingyen tisztítással. Extra szolgáltatásaink keretein belül ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk ügyfeleink számára, hogy biztosan a megfelelő klíma legyen kiválasztva.

Klíma telepítés Klíma telepítés

Klíma telepítés menete

A klíma telepítése, mint munkafolyamat abból áll, hogy a helyesen kiválasztott klímát felszereljük és üzembe helyezzük otthonába, vagy irodájába. Mivel több típusú klíma van, ezért ez a folyamat eltérő elemekből tevődhet össze. Leggyakrabban split klímát szerelünk, ez a legnépszerűbb klíma típus, azonban bármilyen kialakítású klíma telepítését vállaljuk, márkafüggetlenül.

Telepítés során felszereljük az egységeket, gondoskodunk a kondenzvíz elvezetéséről, és a csövezéssel történő összeköttetésről. Tapasztalt szakembereink minőségi kivitelezéssel gondoskodnak az Ön klímájáról is. Minden általunk elvégzett klíma telepítésre kiemelt garanciát vállalunk, emellett pedig az első tisztítást ingyenesen végezzük el. Klímatelepítéssel bővebben a klíma telepítés oldalon foglalkoztunk.

Milyen klímát válasszunk?

Valójában a klíma kiválasztása is a folyamat részét képezi, hiszen a helyes készülék választásakor sok szempontot kell figyelembe venni. Óvva intjük kedves ügyfeleinket az olcsó, akciós klímáktól, hiszen megannyi veszélyeket rejthet magában egy ilyen vásárlás.

Ha biztosan a pénztárcájához szabott megbízható klímát szeretne, akkor egy helyszíni felmérés során feltérképezzük otthona, vagy irodája tulajdonságait és adottságait, majd a kiválasztott készüléket rajtunk keresztül is megvásárolhatja. Ki is ismerhetné jobban a készülékeket? Szolgáltatásunk márkafüggetlen, azonban csak olyan klímát szoktunk javasolni, melyről tudjuk, hogy megbízható készülék. 

Milyen klímát válasszunk?
Ki telepítheti a klímát?

Ki telepítheti a klímát?

Klímát csak és kizárólag F-Gáz azonosítóval rendelkező szakember telepíthet, majd a későbbiekben is neki kell kezelnie a készüléket karbantartás és tisztítás folyamán. Ahhoz, hogy senki se kerülhesse ki ezt a törvényi szabályozást, már a vásárláshoz szükség van egy végfelhasználói tanúsítványra, mely azt hivatott igazolni, hogy megállapodást kötöttünk egy szakemberrel, és a megvásárolt klímát egészen biztos, hogy ő fogja nekünk felszerelni. Ha tőlünk vásárol, akkor sok kellemetlenségtől megkímélheti magát.

Klíma telepítés szabályai

Klímát felszerelni nem lehet csak úgy pikk-pakk, hiszen vannak olyan szabályozások, melyek ezt nem teszik lehetővé. Panelházban, illetve társasházban a lakóközösséget érdemes megkérdezni, amennyiben műemlék típusú ingatlanban lakik, a helyi önkormányzat építési osztályán tud felvilágosítást kérni, hiszen nem minden esetben engedélyezik a homlokzati módosításokat. 

Klíma garanciális szereléssel

Klímáját tőlünk is megvásárolhatja. Ebben az esetben is megilleti a gyári garancia, melyet kiegészítünk 1 teljes év szerelési garanciával. A kiválasztott készüléket a szerelés napján kiszállítjuk Önhöz, majd színvonalasan, magas minőségben történő kivitelezéssel felszereljük. 

Ha tőlünk szerzi be klímáját, akkor sem a szállítással, sem a cipekedéssel, de még a tárolással sem lesz gondja, hiszen mindent mi intézünk Ön helyett. A minőség miatt sem kell aggódnia, hiszen kétes megbízhatóságú klímát nem javaslunk soha. 

Klíma garanciális szereléssel
Klímák teljes körű ellátása Budapesten

Klímák teljes körű ellátása Budapesten

Klímák telepítésén túl vállaljuk légkondicionáló rendszerek teljes körű ellátását Budapest egész területén és közvetlen környezetében. Számíthat ránk klímák és légkondicionáló rendszerek karbantartása, vagy komplett fertőtlenítő tisztítása során, de emellett vállaljuk klímák előcsövezési munkálatait, gáztöltését, szivárgásmentesség vizsgálatát, valamint márkafüggetlen javítási munkálatait.

Extra szolgáltatásaink keretein belül helyszíni felmérésünk ingyenes ügyfeleink részére. Hívjon minket bizalommal. Munkatársaink magasan képzett precíz szakemberek, akik munkájára minden esetben garanciát vállalunk, ezzel is bizonyítva az általunk képviselt minőséget.

Klíma telepítés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma telepítés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463