Klíma javítása

Budapest összes kerületében, ingyenes kiszállással, rejtett extra költségek nélkül vállaljuk klímarendszerek javítási munkálatait és ezekre minden esetben garanciát vállalunk. Munkatársaink képzett klímaszerelők, akik pillanatok alatt fel tudják mérni, hogy mi okozza a meghibásodást.

Hibabejelentés során érdemes beszámolni arról, hogy mit tapasztal és hogy milyen márkájú, típusú készülékkel állunk szemben, mert ennek tudatában kollégáink precíz felkészültséggel tudnak érkezni a helyszínre, így ha bármilyen javítható hibával szembesülnek, azt azonnal helyre tudják állítani.

Részletes árszabás

Klímajavítás 5Kw alatt (split)
12.500 Ft + áfa
+ alkatrész / db
Klímajavítás 5Kw felett (split)
17.500 Ft + áfa
+ alkatrész / db
Klímajavítás 5Kw alatt (fan coil)
12.500 Ft + áfa
+ alkatrész / db
Klímajavítás 5Kw felett (fan coil)
17.500 Ft + áfa
+ alkatrész / db

Klíma tisztítás (évente ajánlott)

A klímatisztítást érdemes évente legalább egyszer elvégezni, mivel sok szennyeződés és mikroorganizmus telepedhet meg az alkatrészeken, az egészségünk érdekében ajánlott a rendszeres klímatisztítás. Szakembereink minőségi felszerelésekkel, legfeljebb 15 percen belül elvégzik, precízen és megbízhatóan.

A klíma vegyszeres tisztítása (2-3 évente ajánlott)

Beltéri egység mókuskerékig való szétszerelése, kültéri egység ventilátor átmosása, vegyszeres mosás, fertőtlenítés, szükség esetén nagynyomású mosó használatával, hűtőközeg méréssel, 30 - 60 perc / szett. Több darab esetén kedvezményt tudunk biztosítani!

Részletes árszabás

Kültéri egység általános klímatisztítása
7.000 Ft + Áfa
/ db
Beltéri egység általános klímatisztítása
8.000 Ft + Áfa
/ db
Teljes szett általános tisztítása
13.000Ft + Áfa
/ db
Vegyszeres tisztítása teljes szett esetén
28.000 Ft + Áfa
/ db

Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezésnek azokat a munkálatokat hívjuk, amikor a klíma beépítése előtt, előre kiépítjük a klíma csőrendszerét. Érdemes kitalálni, milyen klímakészüléket fogunk vásárolni, és azt is, hogy hova lesz telepítve a klíma. Mindenféleképpen érdemes az előcsövezést elvégezni, amennyiben erre lehetőségünk van, mert bontási munkálatok nélkül, diszkréten és esztétikusan tudjuk elrejteni a csöveket.

A falon belüli csövezést nem tudjuk visszafalazni!

Részletes árszabás

Csövezés falon kívül vezetve csatornában
8.500 Ft + áfa
/ folyóméter
Csövezés falon belüli elvezetés esetén
9.500 Ft + áfa
/ folyóméter
Vésés
3.000Ft+Áfa
/m

Klíma felszerelése

Amennyiben tőlünk szerzi be klímakészülékét is, a beszerelés mellé ajándékba adunk 2 méter alapcsövezést, melynek tartalma kondenzvíz elvezető és a kommunikációs kábelt. Amennyiben nem tőlünk szerzi be készülékét, a kiindulási ponttól (tehát a klíma helyétől) számítjuk a csövek hosszát.

Minden beszerelt klímánkra 1 év beszerelési garanciát biztosítunk, azonban az előcsövezett épületek esetén nem tudunk garanciát vállalni a beszerelésre!

Részletes árszabás

Klímatelepítés díja
75.000 Ft + áfa
/ klíma + csövezés

Klíma áthelyezés

A klíma áthelyezés azt jelenti, hogy egyik helyről egy másik helyre szereltetjük be a klíma kültéri és/vagy beltéri egységét. Sok oka van annak, hogy valaki miért szeretné áthelyeztetni a klímáját. Például az ügyfél vásárolt egy új bútort, amelynek pont ott lenne tökéletes helye, ahol a klíma jelenleg van.

Fontos! A falon belüli csövezést nem tudjuk visszafalazni!

Részletes árszabás

Kültéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa
/ db
Beltéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa + csövezés
/ db
Gáz visszafejtés
15.000 Ft + áfa
/ klíma

Klíma leszerelés

A klíma leszerelésre általában akkor kerül sok, amikor készülék csere történik, vagy akkor, ha már nem szeretnék hűteni azt a helységet, ahol korábban beltéri egység volt. Ilyenkor feltétlenül szükséges elbontani a régi készülékeket. Ha szeretné, akkor természetesen elszállítjuk a régi készüléket, azonban arra nincs mód, hogy beszámítsuk másik klímatelepítés árába.

Részletes árszabás

Régi készülék leszedése, elbontása
35.000 Ft + áfa
/ db
Vákumolás / Gáz visszafejtés
15.000 Ft + áfa
/ db

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463